Gamzenur sonuçtan hiç memnun değil

Essilor Cam Kaplaması Sorunu Ve Turuncu Garanti Eksikliği

28 Ekim 2024 12:03

Atasun’dan Numaralı bir uzak gözlüğü satın aldım 29 Mart 2024 tarihinde. Aldığım çerçeve Armani markasına ait ve cam olarak da marka Essilor %60 inceltmesi olacak şekilde.
Geçtiğimiz iki hafta öncesinde Uludağ tatilindeydik ve kaldığımız odanın balkonundan içeri girdiğimde camlarım buğu oldu.
Gözlük beziyle silip gözlüğü geri taktığımda görüntünün dalgalandığını fark ettim ve o ana kadar ne düştü ne bir darbe aldı. Hiçbir sorunum yoktu. Çıkarıp baktığımda Sağ camın sağ üst köşesinde birbirini takip eden kesik kesik çizgiler gördüm ve çember şeklinde. Ancak çizgiler çizik değil gibiydi.
Tatilden geri döndüğümüzde hemen Atasun mağazasına gittim ve mağazadaki uzman danışman kontrol ettiğinde camın kaplamasının bozulmuş olduğunu söyledi. "Bir kimyasal mı değdi? " dedi ancak ben cam suyu bile sürmüyorum.
Bunu belirttiğimde soğuk-sıcak etkisi yüzünden bozulmuş olabileceğini iletti. Fakat ben Essilor gibi kaliteli bir markanın camını kullanıyorum. Böyle bir şey nasıl olabilir?
18senedir gözlük kullanan biriyim onca kış mevsimi geçirdim tatili yaptım sıcak-soğuk etkisinden nasıl böyle bir şey olabilir?
Neyse ki turuncu garantim olduğunu bildiğim için "garantiye göndererek o halde değiştirelim henüz bir sene dolmadı" dedim. Fakat sistemden danışman arkadaş baktığında turuncu garantimin olmadığını iletti.
200-300 TL civarında çok cüzi bir tutar olduğunu bildiğim için her satın aldığım gözlüğe bu garantiyi yaptırıyorum bu gözlüğümü satın alırken de müşteri danışman arkadaşa eklemesini istediğimi belirtmiştim ancak faturamda ödediğimi düşünsem de bulunmadığını ilettiler.
Şok geçirdim. Bu gözlüğü satın alırken farklı bir kampanya daha vardı (2. Gözlük çerçevesi için) ve müşteri danışman arkadaşınız o kampanya üzerinde daha çok durduğu için eklemeyi unuttuğunu düşünüyorum. Fakat burada benden ziyade bir personel hatası mevcut.
Danışman arkadaşınız kontrol edilmesi için garantiye gitse bile "tek bir camda olduğu için tüketici hatası olarak döner garanti kapsamaz boşuna göndermiş olursunuz" şekilde belirtti.
Ben bu sorunumda personel hatası yüzünden mağdur olmak istemiyorum. Telafi etmeniz için müşteri memnuniyetine karşılık destek göstermenizi rica ediyorum.

28 Ekim 2024 13:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gamzenur
30 Ekim 2024 11:31

Hangi iletişim bilgimden geri dönüş gerçekleştireceksiniz?

01 Kasım 2024 12:51

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

01 Kasım 2024 15:04

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Yusuf

Aynı sorunu yaşıyorum, esilor yüzde 60 inceltilmiş polarize camda 2 ayda küçük bir bulanıklık oluştu. Isı veya baskı nedeniyle kullanıcı hatası dediler, kesinlikle doğru değil parası önemli değil insanların zekasıyla alay ediyorlar. Ama işin ucunu bırakmayacağım Tüketici Hakları sonra mahkeme sonuna kadar gideceğim. Gözlüğe baktığınızda bu hiç kullanılmamış dersiniz zaten bunlar bana kullanıcı hatası diyor.

08 Temmuz 2024 18:50
Atasun Optik'ten Aldığım Essilor Camlarda Simetrik Çatlaklar Oluştu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 14:44

Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Hüsranı