Atasun'dan Gözlük Almak Yanlış Mı?

03 Şubat 2024 10:45

Atasun Optik'ten aldığım gözlük camı 1,5-2 yıl sonunda kararma özelliğini kaybetti. Görmemi etkileyecek derecede rahatsız ediyor. Gittiğim Atasun merkezi yardımcı olmadı. Genel merkeze müteaddit defalar yazmama rağmen geri dönüş olmadı. Bu arada garanti bitmiş oldu. Ancak camın özelliğini kaybetmesinin garantiyle ilgili değil, üretimle ilgili hata olması lazım. En azından Bir miktar ücret karşılığı çözüm olması gerekir. Numaram değişmediği için. Atasun'dan gözlük alanlar dikkat.

03 Şubat 2024 11:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Bayram
Bayram
03 Şubat 2024 11:35

Yaptığım araştırmada 2-3 arkadaşımın daha aynı sorunu yaşadığını yeni öğrendim. En az 5 yıllık Atasun'dan aldığım eski gözlüğümde sorun yok. Renkleri farklı eski gözlük kahverengi, bozulan füme renkli.

03 Şubat 2024 18:34

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Camı Düşmesi Sonrası Garanti Desteği Sağlanmadı

04 Haziran 2025 15:12
Merve sonucu yetersiz buldu

Atasun'dan Aldığım Gözlük Camı Sarardı, Çözüm Bekliyorum

20 Kasım 2024 04:53
Atasun'dan Aldığım Gözlük Camı Sarardı, Çözüm Bekliyorum
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21
Fehim sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 09:44
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Cam Ve Çerçeve Sorunlarıma Çözüm Bulunmuyor
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Cam Ve Çerçeve Sorunlarıma Çözüm Bulunmuyor
Taner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 18:28