Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Üsküdar Nevçarşı Şubesi Çalışanlarının Aldatıcı Bilgisi

09 Haziran 2024 18:21

Bir gözlüğün stoğu Atasun Optik Üsküdar Nevçarşı şubesinde 'kritik stok' olarak göründüğü için gitmeden gözlüğün ellerinde olduğunu teyit etmek adına aradım. T**** adlı satış temsilcisi, ürünün ellerinde bir tane olduğunu söyledi ve ben de paketli mi teşhir ürünü mü olduğunu sordum. Bir tane kalan ürünü kendi için ayırdığını, paketinin açılmadığını söyledi ve bana satabileceğini belirtti. Ürünün üzerinde herhangi bir çizik olmadığından emin olmak için tekrar teyit etmek istedim ve başka bir çalışanla ürünü kontrol edip tertemiz olduğunu tekrar teyit ettiler. Ben de güvenerek yarım saatlik araç sürerek oraya gittim. Gittiğimde gözlüğü kontrol ettim ve ürünün çerçevesinde birçok çizik olduğunu söylediğimde "Hayır, onlar üretim sırasında oluşabilir, normaldir" denildi. Gözlüğün camındaki kocaman çizikleri de gösterince "Aaa nasıl olur? Biz görmedik" denildi. Çalışanların ikisi (birinin ismi T****) iş etiğine uygun davranmayıp önce telefonda daha sonra yüz yüzeyken bile beni aldatmaya çalıştılar. Bu yüzden Atasun Üsküdar Nevçarşı şubesinden ve iki çalışandan şikayetçiyim.

10 Haziran 2024 09:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

10 Haziran 2024 15:47

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Yasemin
12 Haziran 2024 09:20

Konuyla ilgili arandım fakat bir inceleme yapılıp konuyla alakalı kişilere bir bildirim gittiğini ya da bir iyileştirme yapıldığını düşünmüyorum.

Yasemin
12 Haziran 2024 09:24

Ayrıca beni gözlük kusurlu olmasına rağmen şubeye çağırdıkları nedeniyle kaybettiğim zamanı ve yakıt ücretini için bir tazmin sağlanmadı.

Gokhan sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 00:09
"Nazik tavırları ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle h. Hanim a teşekkür ederim. Yaşadığım sorun hakkında geri bildirim almak ve siparişim hakkında bilgi vermek için bugün bana ulaştılar. Yine yaşadığım olumsuz durum için de üzüntülerini belirttiler. Gözlükte bulunan hatalı parçanın değişeceğini söylediler. Umarım siparişimi bu süreçte sorunsuz şekilde alırım ve kullanmaya başlayabilirim. Tekrar teşekkürler"
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 20:47
Sinem sonucu yetersiz buldu

Atasun Optik'te Gözlükte Üretim Hatası Ve Kötü Müşteri Deneyimi

11 Ekim 21:24
Atasun Optik'te Gözlükte Üretim Hatası Ve Kötü Müşteri Deneyimi
Adem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 18:23