27 Şubat 2024 17:15

Atasun Optik Vadi İstanbul: Gözlük almak için 12.01.2023 tarihinde Atasun Optik mağazasına gittim. Doktor, bana yakın gözlük almamı söyledi ve numaraları da forma yazdı. Atasun Optik'teki görevli, doktorun hem yakın hem uzak gözlük yazdığını söyledi. Ben ise 'Burada sadece yakın gözlük almam gerektiği yazıyor' dedim. Görevli ısrarla çok odaklı gözlük almamı önerdi ve beni ikna etti. Siparişi verdim ve gözlükler geldi. Mağazada gözlüğü denedim ve 'Bu gözlükte bir problem var' dedim. Görevli, alışma süresi gerektiğini ve ilk defa taktığım için bu şekilde hissettiğimi söyledi. Ben de kullanmaya başladım, ancak gözümdeki ağrı geçmedi. Bunun üzerine doktora gittim. Doktor, gözlüklerimi kontrol ettirmemi önerdi. Hemen en yakın gözlükçüye gittim ve gözlüğün yanlış yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine yeni bir gözlük aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Sadece yakın gözlük aldım ve hâlâ kullanıyorum. Çok memnunum. Atasun Optik mağazasına giderek durumu anlattım ve iade etmek istediğimi belirttim. Ancak mağazadaki görevliler iade talebimi kabul etmedi, ancak gözlükte problem olduğunu kabul ettiler. Gözlüğü aldılar, 'Yaptık' dediler ve geri verdiler. Daha sonra Atasun Optik çağrı merkezini arayarak durumu anlattım, fakat onlar da yardımcı olmadı. Şimdi evimde kullanmadığım bir gözlük var. Boşuna para verdiğim ve beni yanlış yönlendirerek satın aldırttıkları bir gözlük duruyor. Ayrıca hatalı montaj nedeniyle çektiğim göz ağrısı da cabası. Maalesef bazı sıkıntılar nedeniyle bu konunun üstüne düşemedim. Şimdi ise yaşadığım bu haksızlığın herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Hem yanlış yönlendirildim, hem yanlış cam takılmış gözlük verildi ve göz sağlığım etkilendi hem de iade alınmadı. Atasun Optik firmasını Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve paramın iadesini talep edeceğim.  Hakem Heyeti'ne şikayet etmeden önce buradan Atasun Optik firmasına son bir çağrı yapıyorum ve paramın iadesini talep ediyorum.

27 Şubat 2024 17:44 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Şubat 2024 16:36

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Egemen
Egemen
12 Mart 2024 16:06

Maalesef herhangi bir yardımda bulunmadılar. Atasun Optik'e güvenim kalmadı.

Emel
Emel

Aynı şekilde Atasun Optik hatalı bir gözlük yaptı ve herkesin bakınca gördüğü eğikliği kabul etmedi. Şu an mahkemeye başvurdum. Bilirkişi incelemesini bekliyorum. Ayrıca Atasun marka cam takıyorlar, bu camlar çok rahatsız ve dayanıksız.

12 Eylül 2023 16:39

03 Mart 2025 18:54