Ekart sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Gözlük Sap Değişimi Sorunu

Atasun Optik Gözlük Sap Değişimi Sorunu
03 Haziran 2024 19:10
Ekart'nin Teşekkür Mesajı
“Gerekli hassasiyet gösterilmiş ürün yenisi ile değiştirilmiştir. Teşekkürlerimle”

Çorlu Orion Atasun Optik ten, bir yılı doldurmayan gözlüğümün resimdeki silikon sap kısımlarının ucunun kopması sebebi ile garanti süresi savaşına girmemek adına, iki adet gözlük sapı sipariş edip ücretini peşin ödedim. Bir ay sonrası için gün verildi. Verilen link'ten gözlük siparişlerinin iki kez Atasun tarafından iptal edildiğini bildirmeme rağmen süreçte bir sıkıntı olmadığı söylendi.

30 günün sonunda ''yapabileceğimiz bir şey yok yeniden sipariş vermemiz gerekiyor dendi'' ki arayıp uyarmama rağmen cevap bu şekildedir. Vitrinlerine %100 müşteri memnuniyeti yazıp, ömür boyu bakım garantisi gibi boş masallar anlatan, çalışanlarının hiçbir şeyden haberi olmayan saçma sapan bir markadır.

Bu sorunumu çözebilecek kurumsal zekaya sahip bir yapı olmadığı için buraya yazıyorum. Camları için yaşadığımız serüveni ise hiç anlatmıyorum.

04 Haziran 2024 09:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Haziran 2024 17:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ekart
03 Temmuz 2024 11:37

Atasun Optik olarak, gözlük saplarını şikayet var'a yazdıktan sonra ne yazık ki tedarik edemediklerinin farkına varmışlar. Mevcut gözlüğü garanti kapsamında değerlendirip, oda uygun olarak değerlendirilirse aynı gözlüğün kendisini ya da o kapsamda başka bir gözlükle değiştirebileceğimizi belirttiler. 10 gün oldu bekliyoruz nasıl bir çözüm ile dönüş yapılacak. Kısacası henüz çözüm noktasında bir gelişme yok. Komik olan bu işlem sırasında gözlüksüz kalacağım için ayrıca başka gözlüğüm için yakın gözlük camı siparişini Atasun Optik'ten verip mağduriyetimi kendim giderdim.

Ekart
15 Temmuz 2024 11:01

Tayfun sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2024 01:22
"Yurt dışına gitmeden ürünümü teslim ettiler. Teşekkürler"

01 Kasım 2023 23:13
Kadir sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2023 22:11
"Şikayetim ile ilgili takibi yaptığınız için ve sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar."
Atasun Optik Hasarlı Çerçeve Teslimi
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:35
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 08:56