Atasun Optik Gözlük Değişiminin 2. Kez Yapılmaması

Atasun Optik Gözlük Değişiminin 2. Kez Yapılmaması
12 Mayıs 2024 14:221.730
Nazan'ın Teşekkür Mesajı
Bana çok çabuk geri dönüşüm yapıldı. Müşteri hizmetleri temsilcisi çok ilgili ve çok kibardı. Sorunumu çözdüğünüz için hem temsilcinize hem de firmanıza çok çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

Atasun Optik Sakarya cadde 54 mağazasından bir güneş gözlüğü aldım. Ancak rahat edemediğim için bir gün sonra iade ederek başka bir gözlük aldım. Aldığım bu gözlüğü de değiştirmek veya olmazsa iade etmek istedim. Ancak değişim hakkımın 1 kere olduğu gerekçesi ile işlemim kabul edilmedi. İade hakkımın da olmadığı söylendi.
Beğenmediğim gözlük yerine yenisini belki de daha pahalısı neden alamıyorum? Veya neden iade edemiyorum? Sistem kapatıyor ne demek?

N**** Ö***
536 *******94
n********@gmail.com

13 Mayıs 2024 09:13 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

13 Mayıs 2024 16:58

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

13 Mayıs 2024 17:05

Yanlış Bilgilendirme Ve Kusurlu Ürün Nedeniyle Gözlük İade Sorunu

Özge
10 Haziran 2025 02:161.940

"Teşekkür ederim D**** hanım çok ilgiliydi"

1 Yorum

İade Süresi Geçti, Mağduriyet Giderilmedi

Ercan
12 Nisan 2025 21:301.625

Atasun Optik'ten gözlük aldım. 4 gün kullandıktan sonra memnun kalmadım. İade ve ya değişim için mağazaya gittiğimde iad...

Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz İade Politikası

2 Nisan 2025 11:391.053

"Adana Kenan Evren Şubesi Bora Bey, Meriç Hanım ve Mağaza Md. Mehmet Bey'e teşekkürler"

Atasun Optik'te İade Ve Değişim Süreci Hayal Kırıklığı

Zübeyir
Zübeyir
Atasun Optik
18 Nisan 2025 14:592.117

Merhaba. Atasun Optik iade ve değişim süreci sorunu yaşıyorum. 10 Nisan 202...

Atasun Optik'te İade Ve Değişim Süreci Hayal Kırıklığı

Atasun Optik'te Yetersiz İade Süresi Ve Bilgilendirme Sorunu

Erdal
21 Ağustos 2024 15:28938

Atasun Optik'ten gözlük aldım. Mağazadan nihayetinde başka bir markanın gözlüğünü kullandığımdan dolayı farklı bir marka...

Tümünü Gör
Atasun Optik Elysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Atasun OptikElysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Havva
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun OptikGözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun OptikHüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun OptikOrijinal Cam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun OptikNumaralı Gözlük Hüsranı!

Esra

Öne ÇıkanKonular