Burak sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 08:56

Merhaba,
2 sene önce Sakarya Serdivan AVM Atasun Optik mağazasından gözlük aldım. Bu süre içerisinde gözlüğü çok kullanmadığım halde (burun ameliyatı, yaklaşık 9) gözlüğün çerçevesinde açılma oldu. Aldığım yere geri götürdüğüm de ise, bunun çok normal olduğunu ve diğer gözlüklerde de bunların olduğunu ve camın kalınlığı ile alakalı olduğunu söylediler (Numaralı cam bile değil, sadece dinlendirme amaçlı ve mavi filtre için).

Kaliteli olsun, bir daha uğraşmayalım diye Rayban markan gözlük alıyorum, oradaki kişiler bana bunun normal olduğunu söylüyor. Ben o zaman hiç gözlük almayayım, düzenli aralıklarla Atasun'a para ödeyeyim, aynı kapıya çıkıyor ne de olsa. Aldığım ürünü kullanamıyorum, çözüm de sunulmuyor. Ne olacak bu böyle, nereye kadar?

12 Eylül 2023 09:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Eylül 2023 18:08

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

10 Mart 2024 18:21

03 Ağustos 2023 17:17
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 22:59
Atasun Optik Rayban Markalı Gözlüğün Çerçevesinde Kaplama Atması
İffet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'te Garanti Kapsamında Destek Eksikliği Ve İlgisiz Hizmet

26 Haziran 13:26