Betül sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 16:49
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Ürün yenisi ile değiştirildi Atasun Optik markasının arkasında ve güvenilirliğini kanıtlıyor. Çok teşekkür ederim”

Atasun Optik'ten 1 sene önce aldığım gözlük çerçevem gayet dikkatli bir şekilde kullanmama ve temizliğine özen göstermeme rağmen küflendi. Üstelik küfü kaldırınca çerçevenin kaplaması atıyor. Cam kenarlarında ve şeffaf silikonla kaplı çerçeve sapının içinde bile küflenme mevcut.

23 Ağustos 2023 17:14 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

31 Ağustos 2023 12:39

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

08 Eylül 2023 10:28

İncelenmesi için garanti kapsamında göndermiş olduğum gözlüğüm yenisiyle değiştirilmiş olarak 5 gün sonra elimdeydi. Bu kadar hızlı olmaları ve yardımcı olmaları nedeniyle tüm Atasun ailesine teşekkür ederim

13 Eylül 2023 12:55

02 Ağustos 2024 15:08