18 Eylül 2023 18:38

10.09.2023 tarihinde Progresif gözlük teslim aldım. Çerçeve ve cam ağır geldi. 45 gün iade hakkım vardı. 8 gün sonra İade veya değişim için gittiğinde çelik olan gözlük çerçevesinin menteşe bölümüne yakın camda kırık olduğunu, Montaj esnasında oluşan bu çatlağın, fizik kurallarına aykırı bir şekilde kullanıcı tarafından yapıldığı söylendi. 4 numara yakın gözlük kullanan bir kişiden ürünü teslim alırken fark etmem gerektiği ve 48 saat içinde iade /değişim talep etmem gerektiği söylenerek İade/değişim talebim kabul edilmedi. Her türlü yasal hakkımı kullanacağım.

18 Eylül 2023 18:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Eylül 2023 15:54

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Hüseyin
Hüseyin
21 Eylül 2023 13:58

Talebiniz doğrultusunda, kurumunuzun kontrol biriminde gerekli incelemer yapılması için Gözlüğü satın aldığım şubenize bugün teslim ettim. En kısa sürede değerlendirme sonucunu bildirmenizi bekliyorum. Keşke bu sorunu yaşadığımda da gözlüğü kontrol biriminize incelemeye göndermeyi teklif etseydiniz. İyi çalışmalar.

Serhat sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2024 16:07
"Bugün hem para iadem hem de SGK desteği iadem gerçekleşti. Atasun müşteri hizmetlerinden benimle görüşme sağlayıp sorunumu çözen personellere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atasun müşteri hizmetleri iade sürecini başlattıktan sonra bile halen daha telefonda arkadan “Normalde iade kabul etmiyoruz, müşteri hizmetlerini aradığı için iadeyi kabul ettik.” şeklinde söylenen ve müşteriyle adeta dalga geçen şube personelini ise Atasun firmasının ve bu yazıyı görenlerin takdirine bırakıyorum"
Neşe sonuçtan memnun değil

Atasun Optik Gözlük Camımın Ters Takılması

29 Mart 2024 23:28
Bassma sonuçtan memnun

02 Mayıs 2024 14:45
"Sorunla hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim."
Ömer sonuçtan memnun

09 Kasım 2024 12:17
"Atasun Nata Vega personeline teşekkür ederim. Nazik ve kibardı ilgilendi Hasan beydi galiba adı."
Mehmet sonuçtan memnun değil

11 Aralık 2023 14:35