Isa sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik 21 İş Günü Hikaye!

27 Haziran 2024 11:40

Atasun Optik'ten aldığım 3 günlük gözlüğü fabrika kaplama hatasından dolayı garantiye verdim. Bana 21 iş günü içinde kesin geri dönüş yapacaklarını, ürün olumlu sonuçlanırsa iade/değişim yapacaklarını belirttiler. Benim 31 iş günü ve yaklaşık 2 ay süre geçmiş olmasına rağmen arama zahmetinde bile bulunmadılar. 25 iş günü sonra tarafıma, ürün olumlu sonuçlandı ve ürün tedarik aşamasında olup tarafınıza bilgi verilecektir şeklinde bir SMS aldım. Aradan üç gün geçtikten sonra herhangi bir haber vermedikleri için mağazaya gittim ve çalışanlara mesajı gösterdiğimde geçen süreden dolayı onlar da şaşkınlıklar içerisindeydiler. Siz gidin biz mail attık size dönüş yapacağız dediler. Aradan yine 4 gün daha geçti. Bu kez mağazayı aradığımda henüz bir bilgi yok 2 saat sonra tekrar arayın şeklinde geri dönüş yaptılar ve ben açıkçası umudumu kaybettim. Atasun Optik benim için bitmiştir. Şikayetçiyim

27 Haziran 2024 11:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Haziran 2024 12:39

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

23 Eylül 2024 15:09
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 11:39
"Şikayet yayınladıktan sonraki hızlı dönüşleri ve çözüm odaklı olmaları sevindiriciydi. Teşekkürler..."

Satılmış
06 Şubat 10:14
Yanlış Bilgilendirme Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 15:10
Atasun Optik Ralph Marka Garanti Problemi💔
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 22:52