Milena sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 15:02

10.06.24 tarihinde Atasay Diyarbakır Ceylan AVM mağazasından kızıma hediye olarak bir adet pırlanta bileklik aldım. Açtıktan sonra üzerinde deforme olduğunu fark ettim. Mağazaya geri götürdüm. Mağaza çalışanları da ürünün defolu olduğu kabul edip merkeze göndereceklerini söyledi. Gönderdiler ve ürün geri geldiğinde sadece bakımı yapılmıştı ancak defo hala bariz üzerindeydi. Sıkıntı burda başlıyor. Ürünü 28 haziranda mağaza teslim aldı ve merkeze gönderdi. 1 ay sonra müşteri hizmetlerini aradım. Ürünü 20 Temmuz tarihinde mağazaya geri gönderdiklerini, fakat mağaza, üründe aynı defo halen olduğu için tekrar geri gönderdiğini söyledi. Bunun üstüne her hafta aradım. Her aradığımda bu hafta hazır oluyor, şu an üretimde, bu perşembe elinizde, bir sıkıntı oldu haftaya Salı gelecek denip oyalandım. Bugün günlerden 9 Eylül. Ürünü alalı 3 ay oldu. Ve son olarak bugün, bana aynı ürünün bakımı yapılıp geri gönderileceğini yeni ürün gönderme, iade veya değişim talebimin kabul edilmediğini söylediler. Bu ürün bakıma gitti, hiçbir şey değişmedi çünkü zaten defosu rafta kalma veya kullanılmaya bağlı bir şey. Şimdi bunun bana faydası nedir? 18.000 TL'yi ben defolu ürüne mi verdim? Üstelik üstünden 3 ay geçti ve sonuç hala aynı! Tüm mecralara şikayetimi yazacağım. Atasay pişmanlıktır! Asla asla alışveriş yapmayacağım

09 Eylül 2024 15:06 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

09 Eylül 2024 15:29

Kimse bana ulaşmadı henüz.

09 Eylül 2024 17:18

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

17 Eylül 2024 17:08

Şimdi Atasay aradı! 05.09 geleceğini bildirdikleri halde bugün aradılar (17.09). Bizden ekstra 80 dolar +masraf ücreti istiyorlar. Sebebi ise yeni yaptıkları bilekliği daha ağır yapmaları. Bu benim suçum mu? Elimde bir gün kalmayan bileklik için kullanım hatası dediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e yazıyorum. Korkunç bir marka!

18 Eylül 2024 17:26

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Artık siz uğraşın.

Huzeyfe sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 00:35

08 Haziran 2025 17:32