22 Mart 2024 17:491.085
Cumhur'un Teşekkür Mesajı
Sorun yetkili birimlere iletilince hızlıca çözüldü. Bir daha Atasay ile ilgili sorunum olduğunda bayi ile değil genel merkezi arayacağım.

Atasay pişmanlık yaratıyor! 25.12.2023 tarihinde Diyarbakır Ceylan AVM'deki Atasay mağazasından nişan yüzüğü satın aldım. Yüzüğün içine isim ve tarih yazdırmak istedim, fakat işte sorunlar başladı. 1) Yüzük geldiğinde isim ve tarih simetrik olmayıp, aşağı doğru kaymış bir şekilde yazılmıştı. Bu durum nişanlımın yüzüğü için de geçerliydi. 2) Bir süre kullanımın ardından yüzüklerin temizlenmesini ve isim ile tarihin simetrik olarak düzeltilmesini talep ettik. 3) Ancak yüzükler temizlik işlemi yapılmadan geri gönderildi. Erkek yüzüğüne hiç dokunulmamış, nişanlımın yüzüğündeki isim ve tarih ise kabul edilebilir bir şekilde düzeltilmişti. 4) Ben, yüzüğü bu şekilde kabul etmeyeceğimi belirterek tekrar gönderilmesini istedim. Mağaza, aynı sorunun tekrarlanmayacağına dair uzun notlar yazdı. 5) 22.03.2024 tarihinde yüzük geldiğinde ise durumun daha da kötüleştiğini gördüm. Eski tarih silinmemiş, yanına yeni tarih eklenmişti. Yazılan tarih önceki tarihe göre ters yazılmış, ad ve tarih küçük ve yine aşağı doğru kaymış bir şekilde yazılmıştı. 6) Mağaza, biraz kullanmamı önerse de yüzüğü kabul etmeyerek geri gönderdim. Yüzük geldiği gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Aylar geçti ve yüzüğü bir kere bile takamadım. Bu kadar profesyonellikten uzak personelle çalışmanızı anlamıyorum. 'Ucuz etin yahnisi' misali, işinizin kalitesi de düşük. Bu durumu AVM'deki çalışanınıza da ilettim. Özel sektörde de torpille işe alımın yansımalarını görmek üzücü. Keşke biraz daha fazla ödeyip Zen veya Blue Diamond'dan alışveriş yapmış olsaydım.

25 Mart 2024 08:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

26 Mart 2024 14:05

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

26 Mart 2024 14:07

Hala daha mağduriyetimi gidereceğinizden umutlu değilim. Bu sefer de olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

25 Mayıs 2024 10:45

Atasay Kuyumculuk Altın Yüzüğün 1 Yılda En Az 10 Kez Taşlarının Düşmesi, Kararması

Duygu
10 Temmuz 2024 19:191.303

21.05.2023'te Atasay mağazasından altın yüzük aldım. Ancak 15 aydır yüzüğün sürekli taşları düşmesi üzerine sürekli mağa...

1 Destek

Atasay'dan Ürün Almayı Asla Düşünmüyorum

İsmail
28 Ocak 2024 13:595.794

Merhaba, Yalova Özdilek'te bulunan Atasay mağazasından eşime beş taş yüzük aldım. 1 yıl dolmadan bir adet taş düştü. 30/...

2 Destek

Helin
2 Haziran 2024 15:091.594

01.06.2024 tarihinde Atasay Forum Diyarbakır şubesinden annemin doğum günü için bir yüzük satın aldım. Annem hediyesini ...

1 Destek

Mall Of İstanbul Atasay Şubesinde Uğradığım İftira

Mall Of İstanbulAtasay Şubesinde Uğradığım İftira

Fatma
Atasay Kuyumculuk Hem Vakit Hem Para Kaybına Sebep Oldu!

Atasay KuyumculukHem Vakit Hem Para Kaybına Sebep Oldu!

Emre
Atasay Kuyumculuk Sıfır Ürün Diye Bize Tamir Görmüş Ürün Yolladılar!

Atasay KuyumculukSıfır Ürün Diye Bize Tamir Görmüş Ürün Yolladılar!

Zafer
Atasay Kuyumculuk Ayıplı Mal!

Atasay KuyumculukAyıplı Mal!

Elif