Asus Rog Flow Z13 Mağduruyum

12 Eylül 2023 00:18

Tamamıyla hüsran. Tam 3 ay önce laptopu aldım çok büyük bir hevesle. Ama maalesef hiç memnun kalmadım. Sürekli ekranda çatallanma, donma şikayeti vardı. En sonunda tamamen kapandı ve açılmadı. Servis darbeye bağlı anakarta hasar var dedi.

Darbe olması için AMOLED ekranında en ufak bir çatlama olması lazım, ne demek anakartta hasar var ve bana 50.000 TL masraf çıkardılar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.
Bilgisayar i9 13nesil işlemcili. RTX 4050 ekran kartlı 16 GB RAM gz 301vu modelidir. Andım olsun üşenmeyeceğim, her yere yazacağım, insanlar bana ulaşmak isterse 536***9 numaradan yazsın. Ben yıllarca a*** kullandım, böyle bir sorun yaşamadım.
Bana atacakları tespit raporunu da sizlerle paylaşacağım.

Rehber
Rehber

Ben de benzer durumu Hepsiburada'dan aldığım MSI marka oyun PC de yaşamıştım. Kısaca yazayım insanlar bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar diye. Aldığım üst model PC 1 yılı dolmadan bataryası şişince 1 ay kadar sonra servisten (servis Point) birebir sıfır ürün ile değişim raporu verildi. Ben de işte büyük firma diyerek sevinmiştim. Raporu satıcıya (Hepsiburada'ya) yolladıktan aylar sonra ilk defa canlı bir yetkili (aynı ürün hala satışta olmasına rağmen) değişim yapamayız sadece para iadesi yaparız diye beni oyalayıp değişim hakkımdan caydırmaya çalıştılar. Ben ısrar edince önce benden fark verip üst model almamı istediler. Ben kabul etmeyince kaba bir şekilde git servis değiştirsin, servise söyleyince git distribütör (Penta) değiştirsin, distribütör de git satıcı değiştirsin diyerek topla oynar gibi birbirlerinin başından savmaya çalıştılar. Ortada muhatap bulamıyordum. Israrlarımdan sonra zor bela aynı ürünü gönderdiler. Ama o da hiç sıfıra benzemiyordu tamir görmüş teşhir ya da kullanılmış gibiydi.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Kadar Kalitesiz Bir Firma Görmedim!

21 Eylül 2024 22:29

17 Eylül 2023 15:10