Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 15:52

Bursa'daki outlet AVM'den satın aldığım New Balance markasına ait 9060 model koduna sahip spor ayakkabıyı, mağaza yöneticisine sorarak sözlü olarak orijinal olduğunu teyit ettirerek satın aldım. Ancak spor ayakkabıyı sadece bir günlük kullanım sonrasında; tabanındaki ve kumaşının yapışkanlarının çıkması, soyulması ve ayakkabının ön burun kısmındaki yapışkanların açılması gibi sorunlarla karşılaştım. Bu durum kafamda şüpheler oluşturduğu için detaylı bir orijinallik araştırması yaptım.
Ne yazık ki, ayakkabıda orijinal olma belirtilerinin hiçbirine rastlamadım. Satın aldığım mağazanın adı Bulldozer ayakkabı mağazası'dır ve mağazada birçok global markanın isim hakları tabelalarında yazmaktadır. New Balance markasının isim ve tabela haklarını satın almış olan bu firmanın mağazasında satılan ürünün replika olması nasıl mümkün olabiliyor, anlamış değilim. Mağazada bulunan 9060 model ayakkabının orijinal olduğu ısrarla iddia edildi ancak somut bir kanıt tarafıma sunulamadı. Gereksiz cümlelerle demagoji yapılarak konu geçiştirildi. Bu konuda tarafıma detaylı bilgi verilmesini talep ediyorum.

Erdogan
Erdogan
03 Ocak 2024 02:25

Bulldozer adı altında farklı bir şirket üzerinden satış gerçekleştiriyorlar daha sonrasında ayakkabı veya herhangi bir ürün ile ilgili sorun yaşadığınızda muhatap bulamıyorsunuz. Bulldozerin sadece isim hakkını kullanan romayk adında bir şirket üzerinden satışları var kesinlikle alışveriş yapmanızı önermem. En son uğranacak ayakkabı mağazası… ayrıca belli markaların ayakkabılarını yurt dışı ithal yani markanın kendisine ait lisanslı ürünü olmayan a kalite adı altında geçen replika   ayakkabı satışları vardır. Kendim mağdur olduğum için söylüyorum  .

Soner sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2025 00:51
"Özdilek AVM nin ilgi ve alakası sayesinde mağaza farklı çözümler sundu. Teşekkürler..."
Ayakkabım İnceleme Sürecinde İmha Edildi, Ürünümü Geri İstiyorum

Korupark AVM Suwen Markasının Kalitesiz Ve Müşteriye Değeri Sıfır!

16 Mayıs 2024 22:08
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 11:45
Ayakkabının Su Alması Ve Mağaza Şefinin Anlamsız Bahaneleri