Nurçin sonuçtan çok memnun

Arnica Küçük Ev Aletleri Filtre Kahve Makinesi Sıcaklık Koruma Süresi

29 Ocak 2024 15:17
Nurçin'in Teşekkür Mesajı
“Ümran hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Cihaz arızam giderildi.”

08.08.2023 tarihinde senet sepet firmasından Arnica marka filtre kahve makinesi satın aldım. Son bir aydır kahve hazırlandıktan sonra düğmesi daha çabuk sönüyor ve kahve daha hızlı soğuyor. Düğmeye tekrar bastığımda sıcaklık koruma süresi biraz uzuyor, ancak yine de kahve yeterince sıcak olmuyor.
Bu durum için Arnica müşteri hizmetlerini aradım ve beni emc Maltepe teknik servisi'ne yönlendirdiler. Görüştüğüm kişi ilgisizdi ve 'hazneye su alıyorsa sorun yoktur' şeklinde bir yanıt aldım. Kendim, 'tekrar isterseniz getirebilirim, çünkü bir sorun var; bu şekilde çalışmıyordu' diye ısrar etmeme rağmen 'iyi, getirin bakarız ama bir sorun yok, boşuna getirirsiniz' gibi cevaplar verdi. Böyle bir ilgi ve çözüm bulma yöntemi kabul edilemez.
Bunun üzerine Arnica müşteri hizmetlerini tekrar aradım ancak 3-4 kez aramama rağmen ulaşamadım. İlk defa Arnica marka bir ürün aldım ve pişmanım. İlginizi bekliyorum.

29 Ocak 2024 15:22 (Şikayetten 4 dakika sonra)
02 Şubat 2024 09:53
02 Şubat 2024 22:48

Merhaba, bu süreçte Ümran Hanımın özel desteği ve çabası için teşekkür ederim. Hafta içi beni bir çok kez yardımcı olmak için aradı. Çalıştığım için makineyi teknik servise götüremedim. 03.02.2024 tarihinde servise götüreceğim. Süreç ile ilgili güncelleme yaparım.

07 Şubat 2024 15:47
09 Şubat 2024 10:25
12 Şubat 2024 13:16

Ümran hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Cihaz arızam giderildi.

Merve sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 18:37
Hakan sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 12:39
"Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim Arnica"

12 Aralık 2024 15:33
Veli sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2024 13:37
"Arayıp ilgilendiler sorun çözüldü. Teşekkürler..."
Arnica Kahve Makinesi Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti
Arnica Kahve Makinesi Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti