Arnica Küçük Ev Aletleri Filtre Kahve Makinesi Sıcaklık Koruma Süresi

29 Ocak 2024 15:171.115
Nurçin'in Teşekkür Mesajı
Ümran hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Cihaz arızam giderildi.

08.08.2023 tarihinde senet sepet firmasından Arnica marka filtre kahve makinesi satın aldım. Son bir aydır kahve hazırlandıktan sonra düğmesi daha çabuk sönüyor ve kahve daha hızlı soğuyor. Düğmeye tekrar bastığımda sıcaklık koruma süresi biraz uzuyor, ancak yine de kahve yeterince sıcak olmuyor.
Bu durum için Arnica müşteri hizmetlerini aradım ve beni emc Maltepe teknik servisi'ne yönlendirdiler. Görüştüğüm kişi ilgisizdi ve 'hazneye su alıyorsa sorun yoktur' şeklinde bir yanıt aldım. Kendim, 'tekrar isterseniz getirebilirim, çünkü bir sorun var; bu şekilde çalışmıyordu' diye ısrar etmeme rağmen 'iyi, getirin bakarız ama bir sorun yok, boşuna getirirsiniz' gibi cevaplar verdi. Böyle bir ilgi ve çözüm bulma yöntemi kabul edilemez.
Bunun üzerine Arnica müşteri hizmetlerini tekrar aradım ancak 3-4 kez aramama rağmen ulaşamadım. İlk defa Arnica marka bir ürün aldım ve pişmanım. İlginizi bekliyorum.

29 Ocak 2024 15:22 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sevgili Nurçin V., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 27725126 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

29 Ocak 2024 15:52

Değerli Nurçin V., 27725126 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz tarafımıza iletişime geçebilirsiniz.. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

29 Ocak 2024 16:02

Değerli Nurçin V., 27725126 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

30 Ocak 2024 15:38

Sevgili Nurçin V. 27725126 numaralı başvurunuzun çözümü için yetkili servisimize yönlendirmeniz yapılmıştır, yapmış olduğumuz kontrollerde servise müracaat etmediğiniz görülmüştür. Şikayet sürecinizi hızlandırmak ve işlemlerinizi tamamlayabilmek için ürününüzü servise teslim etmenizi beklemekteyiz. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

2 Şubat 2024 09:53

Değerli Nurçin V., 27725126 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Mail adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Nurçin
2 Şubat 2024 22:48

Merhaba, bu süreçte Ümran Hanımın özel desteği ve çabası için teşekkür ederim. Hafta içi beni bir çok kez yardımcı olmak için aradı. Çalıştığım için makineyi teknik servise götüremedim. 03.02.2024 tarihinde servise götüreceğim. Süreç ile ilgili güncelleme yaparım.

7 Şubat 2024 15:47

Sevgili Nurçin V., 27725126 numaralı talebinizin inceleme süreci devam etmektedir, kısa süre içerisinde sonuçlandırıp Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

9 Şubat 2024 10:25

Sevgili Nurçin V. 27725126 numaralı başvurunuzla ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştık. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bize güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Nurçin
12 Şubat 2024 13:16

Ümran hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Cihaz arızam giderildi.

Arnica Kahve Makinesi Servis Hüsranı

27 Şubat 2024 18:37805

Arnica marka kahve makinesi düzgün çalışmıyor ve köpüklü kahve yapmıyor. Se...

Arnica Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

29 Kasım 2024 12:39501

"Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim Arnica"

Arnica Kahve Makinesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 15:33173

Aldığım kahve makinesi sürekli sıkıntı verdi. Sensörden kaynaklı ürünün iadesi için müşteri temsilciliğinde derdimi anla...

28 Aralık 2024 13:37330

"Arayıp ilgilendiler sorun çözüldü. Teşekkürler..."

Tümünü Gör
Arnica Süpürge Halıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Arnica SüpürgeHalıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Remziye
Arnica Solara Tower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Arnica SolaraTower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Betül
Arnica Küçük Ev Aletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Arnica Küçük EvAletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Dilek
Arnica 13470 Kırmızı Işık Sorunu

Arnica 13470Kırmızı Işık Sorunu

Emre
Arnica Dik Süpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica DikSüpürge Parçası Sıkıntısı!

Öne ÇıkanKonular

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri