Armut Sitesinde Para İadesi Neden Yok?

21 Temmuz 2024 20:173.254
20 Temmuz 2024 18:35

Armut Site Yönetimi Hizmet Verenin Hakkını Yemeye Devam Ediyor. Para iadesi gibi bir politikası yok. Hep hizmet veren mağdur.

22 Temmuz 2024 08:36 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Muhammed Talha Bey, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

22 Temmuz 2024 12:02

Merhaba Muhammed Talha Bey, Sizinle yaptığımız görüşmede de ilettiğimiz gibi isteğiniz doğrultusunda gerekli aksiyonları aldık. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

22 Temmuz 2024 14:00

İlk mesajımda delil olmasına rağmen dikkat etmediklerini belirtiler. Dediğiniz gibi para iadesi yapıldı. Talep edilen Öğretmenin cinsiyeti tercihini Kadın/Erkek/fark etmez şeklinde olması teklifim not alındığını ifade etti. Herhangi bir aksiyom yıllardır almadılar bu konuda. Sadece hizmet verenin parasını aldılar. Bu konuda yeterli bir cevap alamadım. Ben demeden

7 Ocak 2025 13:48

Armut sitesinde bir Matematik Öğretmeni, Matematik dersi için özel ders arıyormuş gibi davranıyor. WhatsApp profil resmine bakılınca anlaşılıyor. Ayrıca gün içinde farklı zamanlarda 3 kez aramama rağmen telefona bakılmadı. Dördüncü aramamda bakıldı. Başkası ile anlaştığını iddia etti. Gönderdiğim görsellerde kişinin adı soyadı telefon numarası ve iş talep numarası açıkça bellidir. Para iadesi ve şahsın siteden engellemesini talep ediyorum.

27 Aralık 2024 09:36

CİMER'e şikayet ederek çözüm arayabilir miyiz acaba? Bilgisi olan var mı?

26 Kasım 2024 21:48

Çünkü biliyorlar ki mülkü olana hiçbir şey olmaz kanunun olmadığını biliyorlar bilmedikleri nedir o dersi de biz vereceğiz

12 Ekim 2024 13:06

Burada hizmet veren kişileri korumak adına; şirket hizmet alımında bulunan kişi işi iptal ettiğinde hizmet verenin teklif ücretini iade etmesi ile çözüm bulabilir. Bu da Armut platformunu daha güvenilir ve hizmet verenlerinde de memnuniyetini sağlarken uzun vadede Armut platformu kazanır. Diğer konu ise hizmet alımında ciddi olmayan, piyasa araştırması yapan neticede hizmet alımı yapmayan kişiler için platform kara liste oluşturması yine siteye her yönüyle fayda sağlar.

Alp
Benzer Şikayeti Var
27 Ağustos 2024 18:58

İçişleri bakanlığı bu konuya el atmalı.

Kredi Kartımdan İzinsiz Çekim Sonrası Yaşadıklarım

9 Temmuz 2025 00:141.471

01.07.2025 tarihinde üyesi olmadığım bir site üzerinden kredi kartımdan bilgim ve onayım dışında 120 bin TL çekilmiştir....

Armut.com Üzerinden Anlaştığım Kişi İşini Yarım Bırakıp Mağdur Etti

3 Temmuz 2025 11:07513

Armut.com üzerinden klima taşıma için B****** K***** isimli biriyle anlaştım. Önce gereksiz malzeme aldırdı, sonra klima...

Armut.com Üzerinden Anlaştığım Kişi İşini Yarım Bırakıp Mağdur Etti

Tümünü Gör
Bir Kadın Olarak Armut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Bir Kadın OlarakArmut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Gözde
İşletmemizin 9 Ay Önce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

İşletmemizin 9 AyÖnce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

Berat
Armut Tuvaletim 170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Armut Tuvaletim170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Tuğçe
Armut Uygulaması Ücreti İade Etmiyor!

Armut UygulamasıÜcreti İade Etmiyor!

Metin
Armut Hizmet Veren Olarak Şikayetçiyim!

Armut HizmetVeren Olarak Şikayetçiyim!

Oğuzhan
Armut Teklif Ücreti Ödeyip Yanıltıcı İletişim Numarası Alma