19 Temmuz 2024 10:51

Gelinlik kiraladım Haziran ayında. Bir kez gelinliğin ölçüsü alındı, dört defa provaya gittim. Yakasında toplanma vardı, bunun yapılmasını istediğim halde yapmadılar. Üç prova geçti, olmamıştı. Saç spreyiyle kuaför dik tutturur dediler. Olmaz, sizin iplikle yapamadığınızı kuaför nasıl yapsın dedim. Dördüncü provada balen atmışlar, yakası daha da kötü olmuş. Bu sefer de bantla yapıştırın diyorlar. Attığınız balenin biri kısa, biri uzun dedim, inanmadı. Kendi getirdi, ölçtü, biri 11, diğeri 9 cm. O kadar kötü duruyordu ki yeter artık dedim. En mutlu günümüzde bizi strese soktular. O kadar geldik gittik, ben de sinirlendim artık. Oradaki beyefendinin zaten üslubu, bir müşteriye, bir bayan müşteriye sesini yükseltmekle olmazdı. Ücretini iade ediyoruz dedi. Resmen tartıştık artık. Ben de tamam kurtuldum, rezil ettiniz resmen dedim ve ücretimin onaya gittiğini, bankanın yansıma süresi varmış. Bankayı aradım, üç defa banka böyle bir şey gözükmüyor, bize gelen dedi. Ne doğru düzgün iletişime geçiliyor ne de bilgi alıyoruz. Aramazsak yok, paramızı iade etme konusunda bir türlü iletişime geçemedik. Yazıyoruz cevap yok, kendimiz arasak zar zor bilgi almaya çalışıyoruz. Böyle telaşlı zamanlar zaten maddi olarak zor durumda olduğumuz zamanlar oluyor. Gelin damat olarak bir de böyle bir şeyle karşılaşmak daha zor oldu. İade edilse en azından bütçemize göre tekrar gelinlik bakacağız. En mutlu zamanınızı rezil etmeyin.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:30
Pierre Cardin Gelinlik Pişmanlıktır. Kişiye Özel Dikim Bile Yapamıyor
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 14:17
Mana sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 15:08
Melike Çengel Bridal Kiralık Gelinlik Ve Kınalıkta Yaşanan Mağduriyet
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Alimbinar Gelinlik Hayal Kırıklığı Yaratan Kına Elbisesi Deneyimi

23 Aralık 2024 10:23
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Oleg Cassini Gelinlik - Terzi Faciası

06 Eylül 2023 15:56