Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmemiş Kargonun Teslim Edildi Gibi Gösterilmesi

Teslim Edilmemiş Kargonun Teslim Edildi Gibi Gösterilmesi
10 Ekim 2024 21:40

Hepsiburada.com internet sitesi üzerinden aldığım 4523910329 numaralı sipariş Aras Kargo ile gönderilmiş ve hatta teslim edilmiş görünüyor. Ancak ürün henüz bana teslim edilmedi ve bugün teslimat şubesine giderek aldığım bilgiye göre kendilerine de ürün henüz ulaşmamış. Dağıtım personelinin ürünü henüz teslim etmeden önce teslim etmiş göstermesine alıştık ama henüz teslimat şubesine dahi ulaşmamış kargoyu teslim etmiş gibi göstermek nedir ya? Teslim edilmeyen kargoyu sisteminizde teslim edilmiş olarak göreceksem, kargo takip numarasının anlamı ne? Anlaşmalı oldukları satıcılardan ürünü teslim dahi almadan barkod keserek tüketicileri yanıltıyorlar. Hem Hepsiburada hem de Aras Kargo'nun bu saçmalıklara çanak tutmaması, kurumsal kimliklerini ortaya koyması gerekir.

10 Ekim 2024 21:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

11 Ekim 2024 11:29

Defalarca kez müşteri hizmetlerinizle ve şubelerinizle görüştüm. Buradaki kayda istinaden tarafıma dönüş bile yapılmadı. Kargoyu kaybetmişler

Almila sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:30
Aras Kargo Kargom Teslim Edilmiş Görünmesine Rağmen Edilmedi
Aras Kargo Kargom Teslim Edilmiş Görünmesine Rağmen Edilmedi
Emre sonuçtan memnun

09 Aralık 2024 13:41
Selami sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2024 09:43
"Derya hanım gönderi problemi ile ilgili yakın alakanızdan dolayı teşekkür ederim"
Aras Kargo Teslim Etmeden Ürün Teslimi
Davut sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 19:00
Hasan sonuçtan memnun

28 Kasım 2023 16:35
"Aras Kargo tarafından arayıp bilgilendirme yapıldı. Paketimi, kargocu apartman dışındaki doğalgaz kutusuna koymuş. Aradan günler geçmesine rağmen Çalınmaması büyük şans. Tel numaram yanlış yazılmış ulaşamamış kargocu denilene göre ama teslim tarihinde evdeydim zil çalınmadı. Herhangi bir imza veya onay kodu olmadan bırakıp gitmesi büyük amatörlük kargocu için. Olay günü şubeyi 2 kez arayıp sorduğumda aynı gün içinde dönülse bilgi verilse konu uzamazdı paketi bina önündeki doğalgaz kutusundan alırdım 10 gün sonra aldığım gibi. Burada acaba başkasına verilmişti de geri alınıp mı oraya kondu diye de düşünmedim değil de neyse. En azından şikayetimi dikkate alıp durumun takipçisi oldukları ve arayıp durumumu sordukları için teşekkür ederim. Biz teslim ettik bizden çıktı demediler. Gereken aksiyonları alacaklarını söylediler ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları için teşekkür ediyorum"

Aras Kargo Kategorileri