Aras Kargo Kargom Evde Olmama Rağmen Getirilmeden Geri İade Edilecek Mesajı Geldi

25 Mayıs 2023 09:25

Aras Kargo Konya matbaacılar şubesi 3435735987234 takip kodlu kargomu evde olmama rağmen hiç adresime getirmeyip kargonuzu istemediğiniz için şubemizden 3 gün içinde iade edilecek mesajı geldi. Böyle hizmet olamaz kesinlikle yanlış ve müşterileri mağdur eden bir uygulama. Acilen adresime kargomun gelmesini istiyorum. Yoksa haklarımı tüketici hakem heyetlerinde ve sosyal medyada şikayetçi olarak bulacağım.

25 Mayıs 2023 09:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Yasin
Yasin
25 Mayıs 2023 09:29

Teşekkürler şube ile simdi iletişime geçtim hata yapıldığını adresime yönlendirildiğini söylediler.

26 Mayıs 2023 15:09

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize dair sizlere telefon bilgilerinizden ulaşamadık. Sizlere Canlı Destek uygulamamız üzerinden istediğiniz her zaman yardımcı olmak isteriz. Sevgilerimizle... Aras Kargo

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Haziran 2023 15:18
Aras Kargo Konya Matbaacılar Şubesi Her Zaman Sorun Yaşıyoruz
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
07 Aralık 2024 14:55
Aras Kargo'nun Yanlış Bildirimi Ve Teslimat Sorunu
Aras Kargo'nun Yanlış Bildirimi Ve Teslimat Sorunu
Efnan sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 19:54
"Zeliha hanıma teşekkürler"
Halil sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 18:25

03 Ekim 2023 13:14