Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 11:22

Hepsiburada firmasından 4/6/2024 tarihinde aldığım sipariş, 5/6/2024 tarihinde 4325658050297 numaralı Aras Kargo ile yola çıkmış. Sürekli takibini yaptım, Aras Kargo Orhangazi ile yazıştım ve 7/6/2024 tarihinde içindeki telefon (iPhone 15 Pro 256 GB) çalınmış olarak, boş bir kutu olarak bana teslim edilmiştir. Kargonun açılması aşamasında elimde video kaydı ve şahit arkadaşlarım var. Kargonun yolda başına ne geldi? Zaten kargo poşeti de tertemizdi. Aras Kargo ve çalışanlarından şikayetçiyim. Telefonumu geri istiyorum veya ücret iadesi istiyorum acilen. Siz de Aras Kargo'yla bir şey almadan evvel 10 kere düşünüp öyle karar verin derim.

09 Haziran 2024 11:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

11 Haziran 2024 14:40

Hala çözüm bekliyorum Aras Kargo'dan, zaten böyle bir kargo firması niye var? Canını, zamanını ve parasını seven kaçsın, soruna sebep olmakla beraber sorun çözme yetileri de sıfır, sanırım en kötü firma olabilir kendisi, ya transfer merkezinizde ya da şubenizde/şubelerinizi sıkı bir denetimden geçirmelisiniz, sizden çözüm bekliyorum, kargomu patlatan kim? Mağduriyetimi giderin acil!

07 Ocak 2025 08:52

Arkadaşlar Aras Kargo asla hiçbir şeyi çözmedi, ama ya aktarma merkezinde ya taşıma anında ya Aras Kargo şubede bir şeyler olmuş, Hepsiburada'dan da öyle söylediler, yani bu firmayla asla hele ki değerli bir şey taşıtmayın, canınız yanmasın

Ali sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 12:02
Aras Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 11:39
Ayşegül sonucu yetersiz buldu

Ayşegül
14 Nisan 2025 17:10
M Burak sonuçtan hiç memnun değil

M Burak
21 Ekim 2023 19:44
Elime Ulaşmayan Kargo Yüzünden Hepsiburada Ve Aras Kargo Mağduriyeti
Efe sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 15:55
Aras Kargo Kargomu İletmediği Halde İletilmiş Gözüküyor