Bağış sonucu yetersiz buldu

Aras Kargo Finanskent Şubesi Kargo

02 Ağustos 2023 18:35

Aras Kargo Finanskent şubesi, kargomu bana teslim ettiğini ifade eder bir mesaj atmış ama T.C. Kimlik numarası uyuşmuyor. Oğlumun bütün okul kitapları kayıp durumda. Bir haftadır haber bekliyorum, şube telefonunu açmıyor. Kesinlikle çok mağdur durumdayız, acil cevap bekliyoruz.

02 Ağustos 2023 18:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

03 Ağustos 2023 20:57

Hala hiçbir geri dönüş olmadı, tatilde olduğumuz için şubeye gidememiştim, bugün komşumuz kapıya bırakıldığını haber verdi, 5 gün oradaymış, Aras Kargo finanskent şubesi hiçbir telefonu açmadı, böyle çalışacaklarsa ben kapatsınlar

10 Ağustos 2023 15:44

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize dair sizlere telefon bilgilerinizden ulaşamadık. Sizlere Canlı Destek uygulamamız üzerinden istediğiniz her zaman yardımcı olmak isteriz. Sevgilerimizle... Aras Kargo

Şule
Şule

Trendyol'dan aldığım ürünü Aras Kargo finanskent şube kargomu 7.12.2023 günü teslim aldığımı belirtmiş. Kargom teslim edilmedi. Bu şube ile sürekli bu sorunu yaşıyoruz. Lütfen kargom teslim edilsin

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 17:28
Bahar sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2023 21:47
"Şikayetimi en kısa zamanda çözüme kavuşturdukları için çok teşekkür ederim"

02 Eylül 2025 18:40

Aras Kargo Kategorileri