Aras Kargo Dağıtıma Gitmediği Yerler İçin Yalan Söylüyor

Selvinaz
23 Eylül 2023 14:44

Aras Kargo, eleman değiştirdikten sonra sıkıntı yaşamaya başladık. Dağıtıma çıkmış 22 Eylül'de İş yerimin adresini vermiştim, bu bölgede gezip benim bulunduğum binaya giriş yapmamış, arkadaşıma söyledim teslim alsın diye. Ben il dışındaydım telefon açmışlar bir kere kalabalık yerdeydim duymadım, görev yaptığım binaya gidebilirdi, evde yokmuşum, adres kağıda sığmayınca neresi olduğunu bilememiş, yalan söylüyor. Bugün Aras Kargo'yu aradım kadın görevli çıktı tekrar dağıtım için not alacaktı, demek ki almadı, birbirlerinden haberleri yok, tesadüfen kargoyu dışarıda görüp sordum, bana bu yalanları anlattı, bu durumdan şikayetçiyim. Evlerine helal para götürmek istiyorlarsa işlerini adam gibi yapsınlar, yoksa işi bıraksınlar, kimse onları zorla çalıştırmıyor.

23 Eylül 2023 14:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

22 Kasım 2024 17:26

Aras Kargo'nun Teslimat Ve İletişim Sorunları Mağduriyet Yaratıyor