29 Eylül 2024 19:40956

Ağrı merkezde elektrik dağıtım şirketi olan Aras Edaş şirketinin sanırım kanunlardan ve dokunulmaz mülkiyetten haberi olmadığı için tapulu arsaya elektrik direği dikebiliyor.
Tekrar ve yine sanırım imar kanunundan bir haber olan şirket yolun tam ortasına elektrik direği de dikebiliyor.
Fırat Mahallesi 984. Sokak'ta çekilen bu fotoğrafın izahını yapabilecek, olmadı mizahını yapabilecek yetkililere sesleniyorum.
Daha geçen ay elektrik hatlarının yer altına döşendiği, yoldaki kazılardan belli olmasına rağmen neden böyle bir yol izlendi.
Bu direkten dolayı Fırat Mahallesi 984. Sokak numara 24 olan evime gelecek herhangi bir zarardan sizin sorumlu olacağınızı bildirir, olası hukuki süreçte ise bu şikayeti size bu mecradan tebliğ ettiğimi beyan etmiş bulunuyorum.
Yeni değil eski yapı diyecek yetkili için ise imar kanunu kaç yılında çıktı diye sormak gerekiyor.

26 Ekim 2024 11:21

Senin elektrik yanıyor değil mi sana gelene kadar kilometrelerce uzunlukta geliyor ya onlar illaki bir yerlerden geçiyor onu da düşün

Sürekli Elektrik Kesintileri Mahallemizi Mağdur Ediyor, Çözüm Bekliyoruz

24 Temmuz 2025 17:37671

Sayın Aras Elektrik Yetkilileri, Ben, Ağrı Fırat Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Bu mesajı size yazarken evimde elektri...

1 Destek

Adaletsiz Elektrik Cezası: YEDAŞ'ın Hatalı Uygulaması

YEDAŞ Samsun Tekkeköy tarafından, benimle hiçbir alakası olmayan bir yerde, yanından dahi geçmediğim bir elektrik direği...

1 Destek1 Yorum

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Yüksek Can Güvenliği Riski!

30 Temmuz 2024 11:13206

Boğaziçi (Bedaş) Elektrik Dağıtım Şirketi ben tatildeyken evimin önüne direk koymuş. Direk balkonumdan el ile uzanılacak...

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Yüksek Can Güvenliği Riski!

Aras Elektrik Köyümüz Yandı, Ortada Yoksunuz!

Aras ElektrikKöyümüz Yandı, Ortada Yoksunuz!

Harun
Aras Elektrik Dağıtım Tek Faz Elektrik