Apple'ın Dalga Geçmesi

Apple'ın Dalga Geçmesi
Sefa
30 Mart 2023 21:50

Apple ın 2 saat boyunca çözüm bulmayıp müşteri ile dalga geçmesi :
27 Mart 2023 tarihinde Garanti kapsamındaki Airpods Pro cihazım bildirim duyurmada oluşan korkunç tondaki ses bozukluğu sebebiyle Zorlu Center Apple da hatası tespit edilip değiştirildi ancak 3 gün sonra yeni kulaklıklarda aynı problemle karşılaştım 30 Mart 2023 de tekrar Zorlu Center Apple a randevu alıp gittim sorunu açıkça ifade ettiğim halde sorunun başka bir nedenlerden olabileceğini söyleyen Apple çalışanı arkadaş benimle resmen dalga geçip! Airpods Pro 2 getirip test etmemi söyledi ey Apple bu aklı, çözüm yöntemini kim söyledi aynı modelde olmayan iki cihaz nasıl olur da karşılaştırılır bu dalga geçmek alay etmekten başka nedir? Aynı sorunla 2 defa toplamda 4 defa değiştirilmiş bir kulaklık kronik sorunludur saçma önerilerde bulunup telefonumu sıfırlayıp ardından kulaklığa edecek laf bulamayıp bu sefer kullanmış olduğum Apple XS max cihaz için bu cihaz ile Airpods Pro zaten sorunlu demek çözüm mü? Mademki XS max ile Airpods Pro uyumlu değil ve kronik sorunlu bunu sorununu ben mi çekmek zorundayım? Adınızı yazdığınız cihazlara sahip çıkmanız dileğiyle ve ayrıca dalga geçildiği için çok çok teşekkür ederim bir daha tercihim olmayacaksınız.

Apple'ın 'Bul' Özelliği Beklentileri Karşılamıyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Murat
15 Ekim 2025 19:58
applein-bul-ozelligi-beklentileri-karsilamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-2.jpg
applein-bul-ozelligi-beklentileri-karsilamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Ayıplı Üründe Kargo Ücreti Mağduriyeti

Ferhat
18 Aralık 2025 17:28
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Airpods Pro 3'te Rahatsız Edici Beyaz Gürültü Ve Fan Sesi Sorunu

Hüseyin