Duygu
14 Temmuz 2023 00:35

Apple watch se 2. Nesil saatin kordonu cildimde reaksiyona yol açtı ve bu durumu Apple ile paylaştım. Haftalardır benden istemedikleri şey kalmadı. Yarım saat süren sorulara mı maruz kalmadım, saatin, kordonun, şarj aletinin her noktasının seri numaralarının fotoları mı istenmedi hepsini yolladım. Bu da olmadı sonra doktor raporu istediler, onu da aldım gönderdim çünkü zaten bileğimin iyileşmesi 4 hafta sürdü öyle bir hasar verdi. Bunu bilerek daha sonra istediler hatta bayram tatilinde istediler ki alamayayım raporu. Sürekli işi yokuşa sürdüler, haftalar sürdü bu süreç. Bugün de aradılar ve kordonu yaşadığımız şehirde olmadığı için başka bir şehirdeki Apple teknik servise götürmem gerektiği söylendi ve bu süreç çok uzun sürecekmiş kordon incelenecekmiş de bu çok uzun süreç sonunda belki bana yeni kordon gönderebilirlermiş. Yani koskoca firmasınız haftalardır işi yokuşa sürdünüz durdunuz, ben bir şey bile talep etmedim durumu bildirdim ama çözmediniz ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Saati yeni aldım ve kullanamadım. Yazıklar olsun. Saatlerimi haftalarımı harcadınız, beni oyaladınız ve vazgeçirmek için elinizden geleni yaptınız gerek konuşmalarınız gerek ilerleme olmayışıyla. Hakkımı helal etmiyorum.

Tuğçe
15 Eylül 2023 15:02
Apple Yetkili Servisine Çalışan Cihaz Teslim Edip Bozuk Geri Aldım

Ecem
05 Haziran 2023 01:03
Apple Watch 6 Mın Ekranı Kendi Kendine Kasadan Ayrıldı
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
03 Ağustos 2023 23:09

İslam
27 Haziran 2023 12:18
Apple Watch Kordonu Yara Yapıyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
03 Ağustos 2024 20:50