Emin sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch 6 Su Geçirme Sorunu

11 Temmuz 2023 18:38

50 metre suya dayanıklı denilen Apple Watch 6 saatim suya girmemden 10 dakika sonra bozuldu ve kapandı. Saat neden suya dayanıklı diye satılıyor, amaç nedir anlam veremiyorum. Madem su geçiriyor, neden bu şekilde pazarlanıyor, bilelim ona göre kullanalım. Sonrası ise daha da trajik, yetkili servis su temasında tamir yok, değişim var diyor ve Watch 6 için 10.600TL fiyatla değişim sağlarız diye arıyor. İnternetten fiyat kontrol etmesek Watch 7 fiyatına Watch 6'yı satmaya çalışıyorlar, üstelik bunu sözde değişim yapıyoruz. Değişim için belirlenen fiyat bu diye de pazarlıyorlar. Cidden çok üzücü, Apple'ı kalite ve hizmet için satın alıyordum, ama maalesef onlar da dalga geçmeye başladılar. İnsanlarla yazık cidden.

Mert
Mert

Selam başkan, benim de denize girdikten sonra saatim kapandı bir daha açılmadı servise göndereyim mi sence

Emin

Özel serviste kendiniz yaptırmayı deneyebilirsiniz eğer anakarta su girmediyse 3000 civarı bir ekran değişikliği masrafı ile şu an için yapılabiliyor. Yetkili servislerin umurumda değil boşuna zaman kaybetmenize gerek yok garantisi yok ise

Mrh havuza girdim watch6 açılmıyor sizler ne yaptınız? Teşekkürler

24 Temmuz 2023 15:00
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
02 Ağustos 2023 12:23
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 19:17
Apple Kategorileri