Gizem sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2023 21:53

Macbook Air M1 Darbe Almadan Ekran Kırılma Sorunu
3 Hafta önce aldığım Macbook Air M1 cihazım akşam ekranını kapatıp sabah açtığımda kırıktı hiçbir darbe, arasında bir cisim kalmadan kırıldı görsellerde de belli tam menteşe kısmından kırılmış garanti servisine gidip sorunumu belirttiğimde ise aldığım cevap arasına kalem v. B bir cisim koymadan kırılması imkansız dediler. Sert değil hızlı kapattım. Kırılmış dediğimde imkansız dediler fakat hızlı kapatmamdan sonra kırıldı ama sert bir kapanma değildi. Bu kadar hassas olması çok saçma uzun araştırmalarım sonucu yabancı ve Türk bloglarda öğrendiğim kadarıyla aynı sorunu yaşayan bir çok kişi varmış kronik sorun deniliyor ve bir çok kişinin cihazı ücretsiz tamir edilmiş. Garanti servisi ücretsiz değişimi kabul etmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvurdum sonuç bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Müjde
Müjde

Merhaba, aynı problemi yaşıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyu yaptım. Kararı paylaşabilirseniz çok sevinirim

Busra
Busra

Gizem Hanım merhaba, 25 günlük Macbook Air M4 cihazımla birebir aynı sorunu yaşıyorum. Süreçle ilgili ayrıntı vermeniz ve Tüketici Mahkemesinden gelen kararı paylaşmanız mümkün müdür acaba?

Özlem
Özlem

Gizem hanım bende aynı sorunu yaşıyorum şu anda. Tüketici hakem heyetinden yanıt gelince paylaşır mısınız?

Gizem

Sorunum uzun bir süre sonucunda çözüm sağlandı 8 aylık bir Tüketici Mahkemesi kararıyla haklı bulundum ve ücretsiz değişim sağlandı

Gizem

Merhabalar tabi ki çözüm yok henüz ama olunca buradan paylaşırım

Ünal
Ünal

Gizem hanım, sorununuz için bir çözüm sağlayabildiniz mi. Bende çalışırken ekran birden gitti ve KVK şu anda iç ekran kırığı için ücret talep ediyor. Hiçbir darbe veya düşürme olmadan bu şekilde oldu.

Gizem

Merhabalar şu an için bir çözüm yok henüz tüketici hakem heyetinden haber bekliyorum

Simge
Simge

Aynı sorunu dün gece bende yaşadım ekranı kapattığımda şarj kablosu arasında kalmıştı ama böyle bir hale getiremeyeceğini düşünüyorum

Gizem

Çok hassas demek ki maalesef ama benimkinde hiçbir cisim olmadığı halde kırıldı ve menteşeden kasıntı kaynaklı kırılması çok belli kırık menteşenin hizasından başlıyor

Erman sonuçtan hiç memnun değil

M1 Mac Bilgisayar Ekran Arızası İçin 30 Bin TL Ücret Talebi Güvenimi Sarsıyor

Erman
28 Şubat 15:47
m1-mac-bilgisayar-ekran-arizasi-icin-30-bin-tl-ucret-talebi-guvenimi-sarsiyor-2.jpg

Macbook Air Ekran Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Feyza
15 Nisan 2025 18:55
Macbook Air Ekran Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Apple Servisinde Haksız Sıvı Teması İddiası Ve Yüksek Tamir Ücreti!

Osman
20 Temmuz 2025 20:00