AirPods Bağlantı Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri

AirPods Bağlantı Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri
Gizem
20 Kasım 2024 13:41

Nisan ayında Suadiye Apple store dan Airpods 3. Nesil satın aldım. Yaklaşık 1 ay sonra kendi kendine bağlantısı kopmaya başladı. Kendilerine ilettim ve kısa bir süre test ettiler. Yazılımsal problem olmadığını, kutunun biraz kirli olduğunu ve temizlediklerini söyleyip geri verdiler. Birkaç ay problem yaşamadım, kasım ayında aynı problem tekrar başladı. Video izlerken ya da telefonla konuşurken bağlantı kulaklıktan gidiyor ve ses telefondan gelmeye başlıyor. Ya da telefonla konuşurken kulaklığı takıyorum ses kulaklığa çok geç geliyor. Elimle ayarlamak zorunda kalıyorum. Tekrar götürdüm 2 gün serviste kaldı ve tekrar sorun yok diyerek geri verdiler. Ve şimdi yine aynı sorunla başbaşayım. Aynı kulaklığı daha önce 3 yıl kullandım ve bir kere bile bağlantısı kendi kendine gitmedi. Sol kulaklığımı kaybettiğim için yenisini aldım, aslında sadece tek yön alacaktım ama kutusunun eskidiğini, performansı azaldı diyerek beni yenisini almaya ikna ettiler. Şimdi tekrar götüreceğim mağazaya ve tekrar değişim ya da tamirat yapılmazsa hakkımı başka yöntemlerle arayacağım. Ayrıca koskoca Apple o satış sonrası ilgisi için tercih ettiğimi belirtmek isterim. Fakat bu tutumlarından dolayı çok şaşkınım. Ya ürününüzü iade alın ya da değiştirin ya da tamir edin.

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
09 Aralık 2023 10:41
apple-airpods-ariza-sag-kulaklik-ses-sorunu-ve-degisim-yapmiyorlar-2.pdf
apple-airpods-ariza-sag-kulaklik-ses-sorunu-ve-degisim-yapmiyorlar-1.pdf
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

AirPods Pro 2. Nesil Sürekli Tekrarlayan Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Yakup
11 Eylül 2025 15:43

Muhammet
21 Mayıs 2024 18:03
Apple Airpods 3. Nesil Ses Hatası
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
14 Temmuz 2024 17:27