Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Anatolia Güzellik Merkezi Bronz Tene Lazer Yapılması 1. 2. Derece Kolumda Yanıklar Oluşması

07 Kasım 2023 16:33

Anatolia Denizli şubesinde ilk seansımda iki kolum yandı bronz tenime lazer yapıldı. Doktora gittiğimde 1. Ve 2. Derece yanıklar oluştuğunu söyledi. Acısından 2 gün uyuyamadım oradaki çalışana lazeri yaparken acıdığını söyledim normal olduğunu söyleyip yapmaya devam etti. Ertesi gün yanıklarımdan dolayı şubeye gittiğimde bana bir krem hazırlandı acıdan duramadığımı acile gittiğimi dediğimde (acillik bir durum yok deyip) kestirip atması çok kötü bir burum izleri kalır mı diye sorduğumda kalmaz dendi 1 ay oldu hala izleri duruyor ve bir tedavi uygulanmasını istiyorum hem maddi hem manevi ve psikolojik bana zarar verdiler

07 Kasım 2023 17:42

2 Ekim 2023 pazartesi Anatolia Güzellik Merkezi Denizli şubesinde ilk lazer seansım vardı kolum ikisini yaktılar her yerini neredeyse lazeri yapan çalışana acıdığını belirttim normal olduğunu söyleyip yapmaya devam etti. Canım çok acıyordu 2 gün uyuyamadım acısından ertesi Gün Güzellik merkezine gittim çözüm bulmaları için bronz tene yaptıkları için yanmış bu hatalarını gayet normalmiş gibi karşıladılar. Kollarımın acısından duramadığımı ve acile gittiğimi belirttim bana krem hazırlayıp getiren bir çalışana o da aynen bunları söyledi (bir şey olamaz geçer acillik bir durum yok) 1 ay oldu hala izleri geçmedi bana iz kalmayacağını söylediler psikolojik olarak çok etkilendim hem maddi hem manevi yönden kolumu tedavi etmelerini istiyorum müşteriyi bu şekilde mağdur etmeye hakları yok.

Ek
Ek
Hafize
Hafize
05 Şubat 2024 19:02

02.05.2024 18.30 da beni anatolia Denizli şubesinden aradılar. Eğer şikayet var daki yorumumu kaldırmazsam beni seansa almayacaklarını söylediler. Sözleşmem daha yeni bitti bütün borcu kapattık. Ben bu yorumu kaç ay önce atmıştım yeni gördüklerini iddia ediyorlar daha önce seansa alındım ama sonuç olarak.

Gamze
Gamze

Niçin bekliyorsunuz sağlık şakaya gelmez ve ilk şikayetleri değil sahipleride farksız değil ki korkmuyorlar. Bir de onaylı makinenin fotoğrafını çekin bence ben öyle yapmıştım sahibi bambaşka çıktı

Lazer İşleminde Yanık Problemi Ve İlgisizlik

06 Şubat 2025 01:48
Songül sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 22:08

14 Haziran 2024 13:35