Mert sonuçtan çok memnun

İş Başvurusunda Geri Dönüş Beklentisi

13 Kasım 2024 11:16

Merhaba,

Anadolu Efes Ankara Satış Temsilciliği için uzun zamandır iş başvurusu yapıyorum ve geri dönüş alamıyorum. Başvuru sürecim hâlâ devam ediyor, tarafıma test gönderilmesini istiyorum. Lütfen ilgilenirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim, saygılarımla.

13 Kasım 2024 11:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

Gülen sonuçtan memnun değil

Sipariş Aksaklıkları Ve İlgisiz Temsilciler Mağduriyetimi Artırıyor

11 Ekim 2025 12:47

İş Başvuru Sürecinde Saygısız Ve Çelişkili İletişim

26 Kasım 2024 17:09
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Çalışanlarının Rezil Çalışma Sistemini Duyurmak İsterim

01 Ağustos 2024 13:11
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Yetkililerinin Üslup Sorunu

07 Nisan 2025 12:57