Okan sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 21:24

Uzun süredir Amazon Prime üyesiyim ve düzenli olarak ödemesini yapıyorum. Fakat bu ay kartımdan 2 defa Prime aboneliği ücreti alındı. Normalde her ayın 29unda ön ödemeli kart ile ödeme yapıyorum. Bazen kartın içerisinde para olmadığında 1 2 gün gecikmeli ödediğim oluyor. Resimlerini eklerim zaten Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp talepte bulundum. Hesabımı incelediler ve benden bankaya ulaşıp kartımdan bu yapılan işleme dair referans numarasını istediler. Onu da d********@amazon.com.tr e posta adresine yolladım. 72 saat içerisinde paramın iade edileceği söylendi. Fakat üzerinden 5 gün geçtiği halde halen ne param iade edildi ne de bana bir bilgilendirme yapıldı. Canlı sohbetten ulaştığımda aşırı bilgisiz kişilerle 1 saat sohbet edip hiçbir sonuca ulaşamadım bugün. Bana böyle bir ödemenin yapılmadığını söylüyorlar kanıtlarını attığım halde. Paramın iade edilmesini istiyorum en kısa sürede

Okan
Okan
11 Kasım 2023 19:33

Umurlarında değil sanırım. En iyisi Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak. Anlaşıldı

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
19 Ocak 2024 20:46

Amazon Prime Üyelik Ücreti İki Kez Çekildi Para İadesi Talebi

Deren
11 Temmuz 2025 00:21
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Amazon Prime Üyeliğinden Haksız Ücret Kesintisi Ve Güvenlik Endişesi

Sedat
31 Ekim 2025 00:04
iptal-edilen-amazon-prime-uyeliginden-haksiz-ucret-kesintisi-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg

Amazon Prime Üyeliğinde Tekrarlayan Ücret Kesintileri Ve Yetersiz Destek

Ayşe
10 Ağustos 2025 17:55
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Mayıs 2024 10:03