Mustafa sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 16:39
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Süreç boyunca destek olan Amazon a ve Amazon çalışanı Dega Bayraktar ’ a teşekkür ederim”

Amazon'da Arsvision Auto Accessories firması tarafından satışı yapılan (Fiat Egea 2015 Sonrası Paspas Derin Havuzlu Krom Karbon kromkarbon-415 ile uyumlu) şeklinde tanıtımı yapılan ve görsellerde ve açıklamada tutturma klipsli şeklinde belirtilen ürün satın alındığında gelen ürünle hiç alakası yok. Size universal bir paspas gönderiyorlar. Tamamen yanıltıcı bir tanıtım yaparak satış yapıyorlar. Ürünün geri iadesini istedim. Günlerce mağdur ediliyorum. Neden açıklama ve görsellerde sunulan ürün değil de farklı bambaşka bir ürün gönderiyorlar.
Https://amzn. EU/d/1ezUGOf

06 Eylül 2024 13:35

Amazon üzerinden satış yapan 'arsvısıon auto accessorıes' isimli satıcı iade ettiğim yanlış ürünün para iadesini 100 TL eksik yaptı. Bunun sebebini anlayamadım. Satışa sunulan ürün tanıtılan ürün değil Fiat Egea araca özel yazıyor ama Universal kes uydur tarzında bir paspas. O yüzden iade ettim.  Amazon ile iletişime geçtiğimde sağ olsunlar sorunumu çözdüler özellikleamazon çalışanı D*** b*** yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

06 Eylül 2024 13:39

Öner sonuçtan hiç memnun değil

Öner
04 Ocak 2024 14:28