Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş'ta Hüsran: Yüzük Bedeni Ve İlgisiz Hizmet

Altınbaş'ta Hüsran: Yüzük Bedeni Ve İlgisiz Hizmet
03 Mart 2024 22:56

Altınbaş internet mağazasından Sevgililer Günü'nde eşime almış olduğum yüzük büyük geldiği için Aydın Forum Altınbaş mağazasına gittim. Mağaza çalışanları, lakayıt bir tavırla karşıladılar. Ürünü internet mağazasından aldığımı ve bedeninin büyük geldiği için küçültme işlemi yapmak istediğimi söyledim. Daha cümlenin bitmesini beklemeden, 'Müşteri hizmetlerini arayacaksınız, kargo ile onlara yollayacaksınız.' gibi cümleler kurarak beni göndermeye çalıştılar. Ben yine sadece küçültme işlemi istediğimi söylediğimde, 'Bizden alsaydınız yardımcı oluruz.' dediler. Ben bu markaya güvenerek hediyemi aldım; ancak farklı bir kuyumcudan alsaydım, bundan daha çözüm odaklı ve insancıl bir yaklaşım göreceğime eminim. Ben ve çevrem, bir daha asla Altınbaş markasını tavsiye etmeyeceğiz ve bu durumu anlatacağız.

05 Mart 2024 16:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Talepleriniz konusunda tarafınıza dönüş yapılmış ancak ulaşım sağlanamamıştır. Dilerseniz müşteri hizmetleri hattımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

Zeki
Zeki
07 Mart 2024 17:14

Bende tekrardan iletişime geçtim sizlerle personelle ilgili konu açılmadı sadece ölçü değişikliği için kargo ile size yüzüğü gönderip ufaltılıp geri tarafıma geleceği söylendi ufacık bir ölçü işlemini mağazanızda yapamıyorsanız ne gerek ver mağazaya kendim dışarıda ücreti mukavelinde yaptırırım daha mağaza personeliniz müşteriye nasıl davranacağını bilmiyor Allah bir daha sizinle alışveriş yapmaya mahkum etmesin

Berika sonuçtan memnun değil

23 Haziran 2023 13:04
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Beyaz Altın Yüzükte Değer Kaybı Ve İade Talebim Karşılanmadı

29 Eylül 2025 22:38
altinbas-beyaz-altin-yuzukte-deger-kaybi-ve-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Buse sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 10:25
"Altınbaş mücevherata çok teşekkür ederim hızlıca dönüş yapıp ürünüme değişim sağladılar ayrıca müşteri hizmetlerinden Gözde hanıma ilgisi ve yardımları için ayrıca teşekkür ederim."
Altınbaş Pişmanlıktır Merkezde Hasar Gören Ürünü Kabul Etmiyorlar
Altınbaş Pişmanlıktır Merkezde Hasar Gören Ürünü Kabul Etmiyorlar

03 Kasım 2023 11:08
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 18:53