13 Ağustos 2024 12:25

Kurulum için servis ile bir türlü karşılaşmadık. Cennetlik bir servisiniz var. Yüzünü görmek herkese nasip olmaz. Saat 19:30 da arayıp geç oldu ama kurulum için geleyim mi dedi keşke gel deseydim akşam akşam oturur karşılıklı kahve içerdik. Mizaç sinirden yazılmış olup ömür boyu aynı markayı kullanmak bir yana selam verdiğiniz markayı bile kullanmayacağım. Sürekli müşteri hizmetleri ve servis ile sohbet muhabbet etmek isteyen seve seve alabilir. Bir yerden sonra servis sıkılıp sevgili gibi trip atıp telefonlara da bakmıyor.

13 Ağustos 2024 14:33

Şok marketten alpina marka ankastre set satın aldım 3 haftadır garantisinin başlaması için servisin gelip kurulum yapmasını bekliyorum. Ama servis kurulum yapmak için saat 21:30 arayıp kurulum yapmak için geleceğini söylüyorlar. Ya da gelmiyor. Ürünü sizden aldım servis gönderip kurulum sağlamanız lazım garanti süresinin başlaması için ama ilgilenen yok. Süper marketten indirim var diye aldığım ürünle mağdur durumdayım. Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeden önceki son yazım şikayette bulunacağım.

Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Taylan
06 Ocak 2025 10:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 17:58
Fujiplus Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gulcin
16 Kasım 2024 18:58
Haktan sonuçtan hiç memnun değil

Haktan
26 Temmuz 2023 11:39
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 23:09