Albert Genau Cam Balkon Sistemi

Albert Genau Cam Balkon Sistemi
01 Mayıs 2023 13:04

Ankara Yıldız a*** 5 sitesinde oturuyorum. Cam balkon sistemi ile ilgili en az 3 kez iletişim merkezini aradım. Fakat geri dönüş yapmadılar. Sistem test sertifikalarına kadar sahip ama bana verilen cevap taşeron yaptı, taşeron gelip bakacak. Ama gelen giden yok. Bu kadar büyük bir firma bu kadar test sertifikasına sahip bir firma nasıl bu şekilde davranabiliyor anlamadım. Çok ilgisizler. Her yerden hava alıyor. Her yerden üflüyor. Sözde ısıcam'lı cam balkon sistemi alakası yok. Yanıltmayın insanları. Biraz kurumsal olun. Her yerde boy boy reklamlarınız var ama insanları yanıltıyorsunuz.

profile profile profile

Şenay
Şenay

Albert Genau Penlife ile aynı sorunları yaşıyoruz, bizim de hayatimizi altüst etti. Ömür boyu çalışıp bir ev alıyoruz ama içinde maalesef huzurla oturamıyoruz. Albert Genau yu seçtiğimiz için çok pişmanız.

Erhan
Erhan

İşte o büyük zannettiğimiz bu firma. Adıma bakınca Alman teknolojisi zannedilen bu firma yerlidir. Çalışma tipi de tam da buna uygundur. Ben de bunu zarar çekerek deneyimlerim. Size kimse dönmeyecek. Problemsiniz kale alınmayacak, nasılsa montaj tamam. Para da alındı iş bitti. Bu markayı düşünenler sinirlerini bozmamak adına bir kez daha düşünmeli.

Cemal sonuçtan memnun değil

Ezilmiş Sürme Sistem Profilleri 6 Aydır Değiştirilmiyor Mağduriyetim Sürüyor

19 Ağustos 2025 15:03
ezilmis-surme-sistem-profilleri-6-aydir-degistirilmiyor-magduriyetim-suruyor-2.jpg
ezilmis-surme-sistem-profilleri-6-aydir-degistirilmiyor-magduriyetim-suruyor-1.jpg