Alarko Pişmanlıktır Alarko Yu Tercih Etme!

06 Temmuz 2024 20:07

Alarko'dan bir bayisinden hidrofor aldım. Aldığım paslanmaz 1.5'luk hidroforu kurdurmak için servisi aradım. Bana en yakın servis, 'ben hidrofora bakmıyorum' diyor. Ürünü aldığım yer Ankara, ürünü Balıkesir'e kurdurdum. Buradaki servis, 'biz bakmıyoruz' diyor. Sağ olsun, Ankara bayisi parça desteği sundu. Ücretsiz olarak bana en yakın diğer servis 150 km ötede. Adam haklı olarak 'ben nasıl geleyim' diyor, ona rağmen sağ olsun gelmeye gayret ediyor. Durumu Alarko'ya da bildirdim. Verilen cevap: 'Sizi çok iyi anlıyoruz.' Sonuç olarak, Alarko pişmanlıktır.

07 Temmuz 2024 10:00 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Abdullah
Abdullah

2024 yılında binamıza Alarko devirdayım pompası aldık, ekranda arıza gösterdi, aldığımız yetkili satıcı servise yönlendirdi 40 gün oldu defatce aramama rağmen halen gelen olmadı yoğunluk varmış, 28 daire soğukta napacak, servisi her aramamda yeni adres istiyor kayıt yok

Baymak Hidrofor Satış Sonrası Destek Sorunu Ve İlgisizlik

Özge
27 Haziran 2025 17:17

Hasan
12 Mart 2024 00:31
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Bırakılan Hidrofor Pompası İçin Acil Çözüm Bekliyorum

24 Temmuz 2025 11:35