Hakkı sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2024 12:04
Hakkı'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayet kaydından 1 saat sonra arandım Exper raporunun temin edildiğini öğrendim eksik evrakın kalmadığı surecin hızlı bir şekilde ilerleyeceği tarafıma iletildi. Sultan hanıma teşekkür ederim”

29.06.2024 tarihinde karşı tarafın %75kusurlu olduğu bir kazaya karıştım araç yetkili servise çekildi. 02.07.2024 tarihinde evrakları teslim ettim dosya açıldı. Hemen ertesi günü Exper aracı kontrol etti. Raporu hazırlayıp kasko şirketine göndereceğini belirtti. Buraya kadar her şey güzel hızlı ilerledi Bugün 9 Temmuz itibariyle süreç çıkmaza girdi Exper raporu gönderdik dosya bizden çıktı bizi bir daha aramayın diyor. Kasko şirketi bize evrak gelmedi beklemeniz lazım diyor. Neyi bekleyeceğim bir taraf gönderdik bir taraf gelmedi diyor bir de geniş kapsamlı kasko yaptırdım. Herkes 10 bine kasko yaparken 27 bin lira kasko parası ödedim 1 ay ikame araç hakkım var bir karar verilmediği için ikame araç da kullanamıyorum. Plakam 51AK204
Dosya no:50299830

09 Temmuz 2024 12:16 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

09 Temmuz 2024 12:47

Sn. HAKKI ÇAĞLAR K, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 09.07.2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Hakkı
Hakkı
09 Temmuz 2024 12:51

Eşref sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 14:41
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 00:22
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
28 Aralık 2023 12:52
Şule sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 14:52

Aksigorta ile Uzayan Hasar Süreci ve Eksik İkame Araç Hizmeti