Erdal sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 18:34

Ben bir depremzede olarak Malatya'dan Balıkesir'in Havran ilçesine taşındım. Babamın yarım kalmış evinin tadilatını tamamladım ve içine taşındım. Doğal gaz projesi, boru döşeme ve gaz açma işlemleri için Fortes Mühendislik (Edremit şubesi) ile 19 Ağustos 2023 tarihinde anlaşma yaptım. Bana işlemlerin 15 günde tamamlanacağını söylediler ve gittiler. Ancak sonrasında telefonlarına çıkmadılar, mesajlarıma dönmediler. Şubeye gidip geldim, tartışmalar sonucunda bir buçuk ayda boruları döşediler. Gaz açma işlemi için Aksa Gaz geldiğinde, cam balkon veya kombi dolabının olmaması sebebiyle gazı açmadan gitti. Ben cam balkon yaptırdım ve Fortes Mühendisliği tekrar arayarak durumu bildirdim. Telefonlarıma yine çıkmadılar ve şubeye giderek tartıştıktan sonra gaz açma için randevu aldım. Eksiklerin ne olduğunu sordum ve cam balkon ile havalandırma menfezlerini yaptırdıysam sorun olmayacağını söylediler. Randevu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne verildi. Aksa Gaz geldiğinde ise kombinin servis kullanılabilir belgesinin olmadığını söyleyerek açmadan gitti. Fortes'e defalarca kombiyi Malatya'daki yıkılan evimden aldığımı ve adres değişikliğini bildirmeme rağmen bu konuda bilgilendirilmediğimi belirttim. DemirDöküm servisinden belgeyi alıp Fortes'e ulaştırdım. Ancak Aksa Gaz, tadilat projesini İstanbul'dan onaylatmamız gerektiğini ve en az 15 gün süreceğini söyledi. Bugün 28 Kasım, dışarısı 5 derece, evin içi eksi 2 derece. 15 gün proje ve en az 3 hafta daha gaz açma randevusu almak kışın bitmesi demektir. Üç çocuğum var, ikisi küçük ve bu çocuklar bu soğukta yaşamak zorunda. Deprem sırasında bile bu kadar travma yaşamadılar. Ocakta sıcak suyumuz yok ve gaz açılacak diye düşünerek küçük bir tüp ayarladık ancak banyo için sıcak suyumuz yok. Beş kişilik aile olarak akrabalarımızda banyo yapmak zorundayız. Fortes Mühendislik ve Aksa Gaz'ın tutumunu kınıyorum ve yetkililere durumu bildiriyorum. Sağlıcakla kalın.

Erdal
Erdal
30 Kasım 2023 11:55

Sözleşme tarihi yanlışlıkla 19 Ağustos yazılmış, dikkatten kaçmış. Sözleşme tarihi 19 Eylül olarak düzeltilebilir mi? Teşekkürler

Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 13:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Aksa Gaz Balıkesir Gömeç'te Gaz Açma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

30 Aralık 2023 11:41

06 Haziran 2023 21:06
Buse sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 17:52

Aksa Gaz, Uygunluk Verdiği Halde Kombinin Açılamaması