Aksa Gaz Online İşlem Çıkmazı Ve Müşteri Mağduriyeti

15 Aralık 2023 19:176.004

Aksadoğalgaz, bu ayki faturamızı oluşturamamış ve endeks bilgilerimizi siteye girmemizi istiyor. Siteyi açtım, ancak giriş yaptığımda bana e-posta doğrulamam gerektiğini söyledi. E-postamı yazıyorum, kod gelmesi gerekiyor; fakat kod gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, şehir dışında olduğumu, şubeye gidemeyeceğimi söyledim ve herhangi bir ceza gelmesi durumunda bunun kendi siteleriyle alakalı olduğunu belirttim. Bana siteyle ilgili asla yardımcı olmadılar, üstelik suçu bana atarak, 'Şehir dışındaysanız, bizimle ilgili bir şey yok' diyorlar. Madem müşterilere online işlem sunuyorsunuz ve işlemleri yasal olarak kabul ediyorsunuz, sitenizin çalışmamasından kaynaklı olan sorun nasıl benim suçum olabiliyor? Ya da siz nasıl suçu bana atabiliyorsunuz? Şehir dışına çıkarken sizden izin mi alacaktım? 'Ne demek şehir dışındaysanız bizim problemimiz değil?' Eğer bana tek kuruş dahi ceza gelirse, hiç çekinmeden sizi dava edeceğim. Ki belirttiğim gibi, şehir dışında olmam benim suçum değil; fakat sizin sunduğunuz ama beceremediğiniz online işlemden dolayı mağdur olmam sizin suçunuz. Yardımcı olmaya dair en ufak bir çabanız dahi yok, her şey telefon kayıtlarında sabit. Sorunum çözülmezse ya da bir sorun çıkarsa, sosyal medyadan tutun mahkemeye, tüketici hakem heyetine kadar her yere şikayette bulunacağım. Özellikle bu suçlayıcı tavrınız yüzünden.

Alper
Benzer Şikayeti Var
27 Aralık 2023 23:40

Aynı olay bende oldu çözüm sundular mı

Aksa Gaz Aksa Doğalgazdan Fatura Oluşturamama

12 Aralık 2023 16:476.212

Aksa Doğalgazdan online işlemlerden fatura oluşturmaya çalışıyorum fakat " abone evde yok" olarak sisteme girmedikleri i...

2 Destek

Aksa Gaz Abonelik Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Kötü Müşteri Hizmetleri Deneyimi

9 Kasım 2024 14:201.491

"Markanın müşteri temsilcisi sayesinde, doğalgaz açıldı, çok ilgiliydi çok teşekkür ederim."

1 Destek

Tümünü Gör
Aksa Doğalgaz Faturası Fazla Yazılmış!

Aksa DoğalgazFaturası Fazla Yazılmış!

Aksa Doğalgaz Kutu Yanlış Yerde Montaj Edilmiş

Aksa DoğalgazKutu Yanlış Yerde Montaj Edilmiş

Mahmut
Aksa Doğalgaz Fatura İndirimi Yok

Aksa DoğalgazFatura İndirimi Yok

Ahmet
Aksa Doğalgaz Onay Aşamasında Gecikme!

Aksa DoğalgazOnay Aşamasında Gecikme!

Aksa Doğalgaz Ana Kutu Yanlış Yerde Kurulmuş

Aksa Doğalgaz AnaKutu Yanlış Yerde Kurulmuş