Aksa Gaz Kaçak Kullanım Tutanağı

19 Mart 16:31

... Kiracı olarak bulunduğum evden, Ramazan ayında iş yoğunluğu olmaması sebebiyle 7.03.2024 ve 18.03.2024 tarihleri arasında Batman’ın ilçesinde bulunan ailemin yanına gittim. (şehir dışında bulunduğumu kanıtlayabileceğim videom ektedir.) Eve döndüğüm zaman doğalgaz sayacının sökülmüş durumda olduğunu ve kapıma kaçak kullanım tutanağı adında bir zarf bırakıldığını gördüm. Detaylarını ek te paylaşacağım zarfın herhangi bir kaçak kullanım şekli ile ilgili bir açıklama yapılmamış olup, görgü tanığı da bulunmamaktadır. Benimle birlikte aynı apart ta bulunan 2 kişiye de aynı işlem yapılmıştır. Üstelik ekte bulunan dekontlarda da belirttiğim gibi yıllardır ortalama aynı tutarlarda doğalgaz faturam bulunmaktadır. Çünkü zamanımın çoğunu şirkette ve şehir dışında geçirdiğim için yüksek bir fatura yansıtılmamaktadır. Hatta cumhurbaşkanlığının enerji desteğinden dolayı son birkaç aydır herhangi bir fatura bedeli yansımamış veya çok düşük tutarlar yansımıştır.
Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için Batman Aksa Gaz Çukurova aş. Gittim. Orada bulunan personel bu birkaç ay içerisinde 4000 kişiye aynı şekilde işlem uygulandığını ve farklı tutarlar olmak suretiyle 18.000,00 TL’yi aşan ceza tutarını ödemediğim takdirde gaz açımının yapılmayacağını ve mağduriyetimin devam edeceğini belirtti.
Aynı tarihlerde şirketim kapalı olmasına ve herhangi bir doğalgaz harcaması yapılmamasına rağmen doğalgaz faturası kesilmiş ve herhangi bir ceza yansıtılmamıştır. Buradan da anlaşılıyor ki tamamen keyfi bir muamele uygulanmaktadır. Eğer herhangi bir kaçak durumu söz konusuysa bunun resmi belgelerle kanıtlanmasını talep ediyorum. Buna sebep olan kurum ve kuruluş ve aracı firmalardan şikayetçi olduğumu belirtmek isterim.

profile profile profile

Aksa Gaz Sayaç Okumaya Gelmiyor