Soner sonuçtan hiç memnun değil

Akmercan Doğalgaz Dağıtım Doğal Gaz Açma

17 Temmuz 2024 17:30

Akmercan Doğalgaz Bafra gaz açmaya gelen ve iç tesisat sorumlularının saygısızlığını nereden alıyor? Kurumdaki müdürün başıboşluğundan mı yoksa başka bir şeylerden mi? Kurumdan mı kaynaklı dedikleri aksaklıkları vatandaşa anlatırken üstten görmeleri, dilinin ucu ile laf anlatmaları terbiyesizliğin kanıtı. Dedikleri aksaklıkları gidermemize rağmen cezalandırma maksadı ile mi aynı gün gazı açmaya gelmiyorlar? Ama üst makamlardan tanıdıkları olunca acaba böyle davranabiliyorlar mı? Yazık, insan mecbur olmasa ya da rakip bir karşı firmaları olsa böyle davranabilirler mi? Gaz açma kapama ücreti alıyorsa eksiklik gördüğü basit yapılabilir şeyler için neden hizmet sağlamıyor? Çözüm merkezi diyor, benim bugün doğal gazım bağlanmayınca çözüm merkezi görevini tam yapmış sayılıyor mu? Kurum komple torpilli ya da taşerondan oluşursa, arkasındakiler de kuvvetli olursa tam da Akmercan gibi bir kurum oluyor.

Askay sonuçtan çok memnun

Doğalgaz Açımında Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme, Mağduriyet Yaşıyorum

23 Temmuz 2025 14:34
"Öncelikle şikayetimi yazarken bu kadar kısa sürede sorunumun çözülebileceğini düşünmemiştim. Gerçekten görevli arkadaşımız hemen geldi ve doğalgaz açılımını kısa sürede gerçekleştirdi. Çok nazik ve ilgiliydi. İşinde yetkin biri olduğu da belliydi. Sadece benim evime şehrin oldukça uzak bir yerinden geldiğini ve şikayetim dolayısıyla sıkıntı yaşadığını öğrenince üzüldüm. Kendisinden çok memnun kaldım. Firma yetkililerinin bunu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum. Bunun dışında firmadan iki farklı kişi daha beni aradı ve sorunumun çözülüp çözülmediğini teyit ettiler. Her ikisi de çok nazik ve ilgiliydi. Aslında benim firmanın işleyişini bilmemem ve bu günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı bu sıkıntıları yaşadık. Yine de çok kısa sürede sorun çözüldü. Firmamıza ve benimle iletişim kuran tüm çalışanlara çok teşekkür ederim."
dogalgaz-aciminda-gecikme-ve-yetersiz-bilgilendirme-magduriyet-yasiyorum-1.pdf

Aksa Gaz'ın İhmali Yüzünden Doğalgazsız Ve Mağduruz!

31 Temmuz 2025 16:49
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 02:22

02 Eylül 2023 13:37