Esra sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Uçuş İptali: Mağduriyet Ve Tazminat Talebi

Ajet Uçuş İptali: Mağduriyet Ve Tazminat Talebi
Esra
26 Ekim 2024 22:16

Ajet uçuş iptali

26.10.2024 tarihinde Rize havalimanından İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına 14.10 uçağına 80 yaşındaki babaannem ve annem için iki kişilik bilet aldım. İlgili saat ve tarihte uçak için check-in işlemlerimizi gerçekleştirdik ve uçağa bindiler ancak uçakta saat 17.00 a kadar tutulduktan sonra başka uçağa alınacağı anonsu yapıldı. Apar topar indirilmişler ve başka uçağa geçmeyi beklerken uçuşun iptal olduğunu söylemişler. 27.10.2024 tarihinde sabah 8 deki uçağa yer verebileceklerini söylediler. Konaklayacak yerleri olmadığından dolayı önerilen saati kabul edemedik. AB kuralları gerekli varış saatine ilk uçuşa göre 3 saati geçiyordu. Ortalama 20 saat fark olan bir uçuş önerildi. Ayrıca uçuşun iptal edildiğini de uçağın içerisinde öğrendiler. 7 gün 14 gün kurallarının hiç birisi uygulanmadı. Yaşamış oldukları mağduriyetin giderilmesini ve uçuş tazminatımızın ödenmesini talep ediyorum. Başka bir havalimanından yeni bir bilet almak zorunda kaldık. Araç masrafı yaptık. Talebimin olumsuz karşılanması halinde hukuki süreci başlatacağımı bildirmek isterim.

En kısa sürede tarafıma dönüş rica ediyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
04 Eylül 2024 17:28
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Uçuş İptali Ve Ek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

Pınar
02 Aralık 2024 16:28
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
02 Temmuz 2024 22:06