Seda sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Uçak Rötar Yaptı Aktarmalı Uçuşa Yetişemedim İlgilenen Kimse Yok

Seda
17 Mayıs 2024 09:53

Ajet firmasından aldığım aktarmalı uçuş ilk uçağım gecikmesi nedeniyle ikinci uçak kalktığı için her ikisine de binemedim. Havaalanında saatlerce bekledim. Diğer bineceğim uçağa yetişemeyeceğim için valizimi geri almak istedim valizi geri vermek için bile havaalanı personelini çağrı merkezine, çağrı merkezi havaalanı personeline yönlendirdi durdu. En son valizimi alabildim ücret iadesi için çağrı merkezini aramamı söylediler. Çağrı merkezini arıyorum geri bildirim oluşturmanız gerekiyor diyor. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda rötar olduğunu sizden öğreniyoruz diyorlar. Sisteme rötar yaptı olarak girilmemiş sırf benim gibi aktarmalı uçuş yapacak yolcuların ücretini ödememek için. Saatlerce havaalanında bekledim valizimi zor aldım şimdi de ücret iadesi için uğraştırıyorlar. İnsanları mağdur etmekten başka bir şey değil nasıl bir firma herhangi bir sorumlu yok mu herkes birbirinin üstüne atıyor. Bizler kiminle muhatap olacağız çözüm üretip yardımcı olacak kimse yok. Ayrıca geri dönüş biletimi de iptal etmek istiyorum onun için de çağrı merkezi yardımcı olamıyormuş. Ayrıca pilotların da iyi olduğunu düşünmüyorum. Uçak piste inemediği için farklı bir ile inmiş saatler sonra gelip inebildi ve ben aktarma yapacağım uçağa yetişemediğim için binmedim mağdurum. Mağduriyetimin gidiş dönüş aktarmalı uçuş biletlerinin kesintisiz iadesi şeklinde giderilmesini istiyorum

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Aktarmalı Uçuş Mağduriyeti Ve İlgisiz Personel

Emin
29 Temmuz 2025 20:20
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
05 Nisan 2024 16:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

GİDİŞ-DÖNÜŞ Alınan Biletimin DÖNÜŞ'Ü Ajet Tarafından İptal Edildi

Merve