Ajet Kayıp Bagaj Mağduriyeti

İrem
15 Nisan 2024 10:34

14 Nisan 2024 tarihli Londra-Ankara uçuşunda bagajım kayboldu. Aktarmalı uçuş değildi, Londra'dan bagajımı teslim ettim. Saatlerce havaalanında valiz bekledim, kayıp bürosuna başvurduğumda ise valizin nerede olduğunun bilinmediği söylendi. Bagaj etiketlerinin otomatik takip sistemi yokmuş, ajet henüz sistemlerini oturtamamış. Henüz sistemler oturmadı denilen hususun bagaj takibi olması kadar amatör bir şey olamaz. Bagajın durumunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda ise kendilerine ulaşmak mümkün değil zira yarım saati aşan sürelerde beklemede kalıyorum. THY uygulamasından aldığım Anadolu Jet bileti ajet olarak değişiyor, uçuş numarası vb. Tüm detaylar değişiyor ve tarafımıza uçuştan bir iki gün önce haber veriliyor. Uçuş onayını ise online olarak gerçekleştiremiyorsunuz, havaalanına erken gelmeniz söyleniyor ve sıra beklemeniz isteniyor. Aksaklıklarla gerçekleşen uçuş prosedürü sonrası bir de valiz kaybediliyor akıl alır gibi değil. Hazır değilseniz satış yapmak, uçuş gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Valiz Londra'da mı kaldı geldi mi belli değil, madem barkod sistemininiz takip amaçlı "şu an" kullanılamıyor neden yapıştırılıyor?

Elif
Elif

İrem hanım selamlar benim de valizim kayboldu ajet firması 2 hafta geçti sonuç alamadık sizin durum ne oldu acaba

Hale
21 Ocak 2024 09:43