Semra sonuçtan hiç memnun değil

Ajet İle Seyahatimde Valiz Ve Ütü Kırıldı, Çözüm Bulamıyorum

Semra
26 Ekim 2024 18:20

29.08.2024 Perşembe günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Van Ferit Melen Havalimanı'na Ajet firması ile ben ve iki çocuğum seyahat ettik. Bagaj teslimi için gittiğimizde valizimizin kırık ve kullanılamaz olduğunu fark edip orada yetkililerle görüştüm. Kırılan valizimin yerine yeni bir valiz verdiler. Kırık valizim kadar kaliteli bir şey değildi fakat kullanılamaz halde olan valizin yerine almak zorunda kaldım. Kırılan valiz içerisindeki eşyaları verdikleri valize boşaltıp kırık valizi yetkililere teslim etmem gerektiği söylendi. 3 yaşındaki çocuğum çok ağlıyordu, kucağımdan inmek istemiyordu. Bunun üzerine hızlıca valizi boşalttım, kırılan valiz içinde krem kutusu, çocuklarımın ahşap askıları falan da kırılmıştı. Bunları çok önemsemedim, bir an önce valizi iade edip gitmek istiyordum, çocuğum çok huzursuzdu! Akşam dayımlara gittik, yol ve aksaklıklar sayesinde çok yorgun bir şekilde uyuduk. 30.08.2024 akşamı kuzenimin düğününe katılmak için valizden kıyafetlerimi, İstanbul'dan almış olduğum ütüyü çıkardım ve yeni almış olduğum karton kutuda havluya sarılı bir vaziyette olan ütüyü görünce çok kızdım. Henüz hiç kullanmadığım ütü de kırılmış! Hemen Ajet müşteri temsilcisini arayıp durumu bildirdim, beni Ajet bagaj aksaklık birimine yönlendirdiler, o günden beri bir sonuç alamadım! Sürekli aramama rağmen karşımda muhatap bulamıyorum! Beni yönlendirdikleri Ajet bagaj aksaklık biriminde defalarca formu, kırılan valizin raporunu, kırılan ütünün fotoğraflarını, bilet numaralarını, bagaj numaralarını vs. her şeyi eksiksiz bir halde doldurup yolladığımda bu kez sistem hata veriyor. Arayıp bu durumu da bildirdim, telefon markam Apple olduğu için olabileceğini, başka bir Android telefondan tekrar formu doldurmamı söylediler. Annemin, eşimin, yeğenimin ve daha birçok insanın telefonundan da denedim fakat sistem error verip beni sar baştan işlemlerin en başına atıyor. Siz değerli Şikayet Var platformu sayesinde Vodafone ile yaşadığım sıkıntıdan dolayı tarafıma hemen dönüş yapılması beni ümitlendirdi, sizlerden ricam bu durumu da çözüme ulaştırmanız. Mağduriyetimin giderilmesi. Elimde bütün evraklar, fotoğraflar, her şeyi eksiksiz doldurduğum halde sistemin error verdiği ekran kaydı videosu da mevcut.

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
29 Kasım 2024 16:41
Ajet Havayolları İle Valiz Hasarı Ve Çözüm Sürecindeki Sorunlar

Melih
09 Ocak 2025 00:14
valiz-hasari-ve-yetersiz-telafi-sureci-2.pdf
valiz-hasari-ve-yetersiz-telafi-sureci-1.pdf
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
12 Eylül 2024 23:37

Semih
16 Nisan 2024 13:00
Ajet Firması Valizimi Kırıp Mağduriyetimi Gidermedi
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
22 Ekim 2024 18:38