Özer
30 Eylül 2024 21:03

A Jet ile yaptığım yolculukta İstanbul Sabiha Gökçen - Gaziantep uçuşunda sabah 03:00 civarı Gaziantep'e vardık. Yorgunluktan valizimize dikkat etmedik. Biraz beklesek Havaş servisini kaçıracağımız için acele bir şekilde Havaş'a yetiştik. Sabah baktığımızda bavulumuzun kırılmış olduğunu gördük. A Jet'e bildirdim. İlk her telefona çıkan farklı bir form doldurdu. Tam 5 defa bildirmeme rağmen ne arayan var ne soran. Benden valizin faturasını istiyorlar. Ben nereden bulayım? Valiz tamir edilmeyecek şekilde kırılmış. Ben bu kadar ilgisiz bir kuruluş görmedim. Tam bir devlet anlayışı sanki, kimsenin umurunda değil. Çağrı merkezindeki yetkili birini istiyorsunuz, maalesef ulaşamıyorsunuz. Bir daha bu hava yoluyla gitmeyi düşünmüyorum. Bu konuda yardım istiyorum.

Semih
03 Nisan 2025 14:51
Çağla sonuçtan çok memnun

Çağla
21 Ağustos 2024 01:42
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
01 Mart 2024 02:57

Hatice
07 Ocak 2025 13:53
Ajet Çalışanlarının İhmali Sonucu Hasar Gören Valiz Ve Çözüm Sürecindeki Zorluklar
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
04 Kasım 2025 21:49