23 Nisan 2024 12:20

24.04.2014 tarihinde Agoda üzerinden Belek Beach Resort Hotel (BBRH) için rezervasyon yaptım. Üç gün sonra, bir e-posta yoluyla rezervasyonumun kendi teknik sorunları sebebiyle başka bir otele aktarıldığını bildirdiler. Aktarıldıkları otelin kalitesi, BBRH'nin kalitesiyle kıyaslanamayacak düzeydeydi. Doğal olarak itiraz ettim ve BBRH ile devam etmek istediğimi belirttim. On'dan fazla çalışanlarıyla e-posta yoluyla ve iki çalışanlarıyla telefon yoluyla iletişime geçmeme rağmen sorunu çözmediler. Belirtmeliyim ki, çözemediler değil, çözmediler. Son olarak, sorunu çözmek için kendilerine dört otel önerdim ve bu otellerle değişiklik yapabileceklerini ilettim; ancak yine bir çözüm üretmediler. Hayatımda bu kadar kurumsal görünüp müşteri memnuniyeti politikasından bihaber olan bir uluslararası şirketle karşılaşmadım. En sonunda, bazı çalışanlarının sorunun çözüldüğünü yazılı olarak bildirmelerine ve Agoda'nın e-posta yoluyla BBRH için güncel bir 'Rezervasyon Onayı' göndermesine rağmen, otel ile iletişime geçtiğimde böyle bir rezervasyonun olmadığını öğrendim. Eğer bunu yapmasaydım, Agoda'ya güvenerek 600 km araç kullanıp otelin lobisinde bunu öğrenecektim. Bu şirkete asla güvenip yola çıkmayın, hayal kırıklığına uğrarsınız.

23 Nisan 2024 13:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Agoda Ve Tasigo Hotel

02 Temmuz 2024 22:35

Agoda Rezervasyonunda Üç Kez Ödeme Alındı, İade İçin Destek Bulamıyorum

21 Ekim 2025 13:02
agoda-rezervasyonunda-uc-kez-odeme-alindi-iade-icin-destek-bulamiyorum-2.jpg
agoda-rezervasyonunda-uc-kez-odeme-alindi-iade-icin-destek-bulamiyorum-1.jpg
Olcay sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2025 16:30
"Otelin müşteri tercihleri ( kapıdan gelen satışları değerlendirmek ) ve acentanın sorumsuzluğu olarak gördüğümüz mağduretiyemiz otelden kaynaklandığından emin bir şekilde ücret iadesi ile sonuçlandı ancak biz akşamın bir saatinde farklı bir otele gitmek zorunda kaldık."
Agoda.com Rezervasyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 19:07
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Agodadan İzinsiz İşlem Ve İptal Sonrası Para İadesi Sorunu

08 Ağustos 2025 21:20