Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Addax Saygısız Çalışan Ve Müdür

Ahmet
21 Haziran 2024 14:31

Ankara Ankamall'da bulunan Addax firmasına 21.06.2024 günü saat 10.30 civarında alışveriş yapmak üzere giriş yaptık. Görevli olarak bir müdür, bir erkek çalışan ve bir kasiyer bulunmaktaydı. Kızım alışveriş esnasında, tespit edilemeyen erkek görevlilerden biri tarafından azarlandığını öğrendim (bir ürün sormuş ve surat asarak 'off, pof, git oradan bak.' şeklinde söylemde bulunmuş).

Müdür beye konuyu sorduğumda ise tatmin edici bir cevap alamadım. Konuyu araştırıp özür dileyeceği yerde, 'biz de sabahtan beri çalışıyoruz.' gibi mesnetsiz bir cümleyi tarafıma kurdu. Pardon, mağaza saat 10'da açılıyor ve saat 10.30'da biz paramızla sizin çalışanlarınızın bizi azarlayıp saygısızlık yapma cesaretini sizden mi alıyor?

Bu nasıl insan kaynakları, müşteri memnuniyeti? Pardon, siz bize sadaka mı veriyorsunuz ya da bu arkadaşlar orada bedava mı çalışıyor? Müdürünüz bu hatayı yapanı aramak yerine mazeret uydurmaktadır. Stres yönetimi ve çözüm üretimi sıfırdır. Çalışanlarınız saygısız, şikayetçiyim.

profile profile

Zehra

Size kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri bende yaşadım fakat o müdür hala orada çalışıyor herkese çemkirmesine rağmen

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
22 Temmuz 2023 04:32