A101 Çalışanın Alaycı Davranışları

A101 Çalışanın Alaycı Davranışları
Kemal
05 Nisan 2024 16:29

A101 Bandırma Asya mağazasında 2 Nisan da eşim alışveriş yapıp kasaya gidip sıra beklerken önüne bir adam geçmiş eşim de sıra benim önüme geçtiniz demiş. Evet geçtim ne olacak demiş. Bunun üzerine kasa da ki çalışana sıra bendeydi ama müdahale etmiyorsunuz buranın müdürüyle konuşmak istiyorum dediğinde hepimiz müdürüz diye alaycı bir tavır yakınmış. Adının G**** olduğunu öğrendiğim çalışanın, yanında bebeği bulunan bir kadınla alaycı konuşması ve olan tartışmadan bebeğin korkup ağlamasına rağmen böyle davranışlara girmesi ne insanlığa ne de bir çalışana yakışacak durum değil. Bir de herkes müdürse A101 in sandığım kadar kurumsal bir market zinciri olmadığı ortada. Ayrıca aynı mağaza da dökülen şeyler hemen silinmediği için 3 yaşında ki çocuğum kayıp düşmüştü. Bu çalışanın lakayıt konuşmaları zaten mevcut sabrediyorum ama yanında bebeği olan bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyen kişinin olduğu yere hiçbir destek sağlamam. O şahıs orada olduğu sürece ne eşim gider ne de ben. Hatta Bandırma'nın herhangi bir A101 mağazasında görsem bir daha A101 den alışveriş yapmam.

Murat
01 Haziran 2024 00:26

Miya
21 Ocak 2024 18:04

Aila
17 Şubat 2024 18:56
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
17 Aralık 2023 16:47