A101 Ankara Akdere'deki Marketin Durumu Hakkında Şikayet

05 Aralık 2023 20:42

Merhabalar,
Ankara Akdere Mamak mağaza kodu 1216

Şehit Ayhan Babadağ Caddesi no:2

İlgili mağazanızdan 05.12.2023 tarihli saat 18:53 fiş no:0222 yeni açılan bu mağazanızdan 2 veya 3 kez alışveriş yapma fırsatında bulundum. Yeni açılan bir market ve evime yakın olduğu için açıkçası tercih ettim. Mağazanızla ilgili yaşamış olduğum sıkıntıları tarafınıza bildirmek istiyorum. Daha önce mağazamızdan almış olduğum tavuk bozuk çıktı Allah'tan farkına vardık zehirlenmedik. Mağazanıza bugün tekrardan alışveriş yapmaya gittiğimde mağaza içi harabe gibi ve mağaza içerisinde çok pis bir koku var idi. Açıkçası A101 gibi kurumsal firmanın bir mağazasının bu denli pis ve dağınık olmasına çok şaşırdım. Alışveriş yapmaya başladım tavuk göğsü almak için dolabı açtığımda inanılmaz pis bir koku var idi ürünler kokmuş hatta birkaç ürünün son kullanma tarihine baktığımda 05.12.2023 idi. Bir an önce ihtiyacım olan ürünleri alıp çıkmak için kasaya ödemeye geldiğimde ödememi hediye çeki ile yapmak istediğimde kasa koydukları 3 günlük personelin bu işlemi yapamayacağını bilmediğini vs bildirmiştir. Bende bilen biri gelsin işlemi sonlandırsın dedim fakat mağaza da ortalıkta kimseler yoktu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam O*** bey diye birine seslendiler fakat 5 10 dakika bekledik kasaya gelen olmadı. Sırada bekleyen insanları bekletmemek adına kredi kartımla bir an önce ödemeyi alın dedim fakat kasada yeni başlayan arkadaş onunda içinden çıkamadı. Gözlüklü bir bayan geldi 1000 TL üzeri tutar olduğu için fatura kesilmesi gerektiğini söyledi ve faturayı kesti. Bu arada fatura fiş üzerinde t. C. Numaramda ‪1111111111‬ olarak girmiş. Rahatsızlığımı mağaza müdürüne bildirdim fakat sorun çözecek insan bulamadım. Kurumsal bir firma çatısı altında genel koordinatör olarak çalışmaktayım. Bizlerde personel çalıştırıyoruz. Fakat ben buradaki iş bilmezliği pis dağınık düzensiz ortada personel bulunmayan kimin ne yaptığı belli olmayan bir zincir mağaza ve çalışan görmedim. Sizlerinde bu durumlardan bilgi sahibi olmanız için yazıyorum. Çok güzel bir yerde mağazanız var fakat bu mağazada bu personellerle nereye kadar gider bilemedim. Son gidişimi bir daha katiyen bu marka ve bu mağaza alışveriş yapmayacağım.

Saygılarımla

Müjgan
03 Kasım 2023 21:46
A101 Bozuk Ürün Satılması
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
17 Aralık 2023 11:15
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
08 Mayıs 2025 17:13
A101den Aldığım Tavuk Bozuk Çıktı İade İçin Fiş Sorunu Yaşadım
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
18 Eylül 2024 21:17
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
18 Temmuz 2023 11:57